ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑLIFESTYLEΕΥ ΖΕΙΝ

“Total reset”. Εναλλακτικές θεραπείες και άσκηση με τη μέθοδο του Μανώλη Χατζημήτσου

Ο κ. Εμμανουήλ Χατζημήτσος είναι ο πρώτος που άνοιξε γυμναστήριο στο Δάσος Χαϊδαρίου το 1987, στην οδό Άνδρου 7. Εφάρμοζε από τότε τη δική του μέθοδο “Total reset”, για όλες τις ηλικίες.

Επανέρχεται σήμερα με την πιο ολοκληρωμένη τώρα μέθοδό του, που εκτός από την άσκηση, που είναι γνωστή σε πολλούς συμπολίτες για τα αποτελέσματά της, περιλαμβάνει το σπουδαιότερο για τον Μ. Χατζημήτσο: Τη θεραπεία ανθρώπων από διάφορες ασθένειες χωρίς φάρμακα και εγχειρήσεις.

Είναι χειροπράκτης, μαλάκτης, ρεφλεξολόγος και κινησιοθεραπευτής. Πετυχαίνει την ενδυνάμωση – βελτίωση έως πλήρη αποκατάσταση με γυμναστική φυσικούς τρόπους. Ενδεικτικά, η μέθοδος “Total reset” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προβλήματα της σπονδυλικής στήλης (κοίλες, αυχενικά, παραμορφώσεις, δισκοπάθεια), οσφυαλγία – ισχιαλγία, μυοσκελετικά, αθλητικές κακώσεις, ρευματισμούς, πονοκεφάλους – ημικρανίες – ιγμορίτιδες, ενδυνάμωση μυών κτλ.

"Total reset". Εναλλακτικές θεραπείες και άσκηση με τη μέθοδο του Μανώλη Χατζημήτσου 2

Χαρακτηριστικά, ο Χαϊδαριώτης κ. Ζαφείρης Καραΐσκος (φωτό), μάς μίλησε για την εμπειρία του από τη μέθοδο “total reset”: Πριν από λίγα χρόνια αντιμετώπισα πολύ σοβαρό πρόβλημα στη μέση μου και βρέθηκα ένα στάδιο πριν από την εγχείρηση. Ήρθα σε επικοινωνία με τον κ. Χατζημήτσο, ο οποίος με τη δική του χειροπρακτική μέθοδο “total reset” όχι απλά αποκατέστησε το πρόβλημά μου, αλλά σήμερα εργάζομαι κανονικά και μάλιστα γυμνάζομαι σκληρά με τη μέθοδό του στο Άλσος Δαφνίου)!”

Η νέα έδρα του Μ. Χατζημήτσου είναι και πάλι στο Δάσος, Γ. Παπανδρέου 48. Το μεγαλύτερο μέρος της άσκησης “ολική επανεκκίνηση” πραγματοποιείται στη φύση.

Τηλ. 6988720848, 210 58.10.108, 215 55.55.071. Facebook “total reset”.

 

 

"Total reset". Εναλλακτικές θεραπείες και άσκηση με τη μέθοδο του Μανώλη Χατζημήτσου 4

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button