ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Τον πρόδωσαν οι ταινίες που κρατούσαν το παρμπρίζ

Για ένα μικρό και γρήγορο “μεροκάματο” βρέθηκε στο Χαϊδάρι ένας 44χρονος. Το πρωί του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου εισέβαλε σε αυλή σπιτιού στη Γρηγορούσα, από όπου αφαίρεσε κάποια παλιά καζάνια και μία ηλεκτρική σέγα, που τα φόρτωσε γρήγορα στο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητό του. Όταν τον αντιλήφθηκε ο  60χρονος κάτοχός τους, εκείνος είχε ήδη ξεκινήσει να φεύγει, προς άγνωστη κατεύθυνση. Πρόλαβε όμως να συγκρατήσει το χρώμα και τη μάρκα του οχήματος, όχι όμως και τον αριθμό κυκλοφορίας. Επίσης παρατήρησε πως το πίσω παρμπρίζ του οχήματος ήταν σπασμένο και κολλημένο με ταινία. 

Έκανε και σοβαρή τροχαία παράβαση

Ο δράστης την ώρα που απομακρυνόταν, μπήκε ανάποδα σε μονόδρομο. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν και του έκαναν έντονη επίπληξη για την τροχαία παράβαση του. Χτύπησαν τα στοιχεία του σε ειδικό λογισμικό και διαπίστωσαν πως δεν εκκρεμεί κάποια καταδικαστική απόφαση εις βάρος του. Τους δήλωσε ότι είναι παλιατζής στο επάγγελμα και τον άφησαν να φύγει.  

Στο μεταξύ το θύμα αυτής της κλοπής ξεκίνησε με τα πόδια από το σπίτι του για να πάει να καταγγείλει το συμβάν στο Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου, δίνοντας την πλήρη περιγραφή. Γύρω στις 9 το πρωί της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου, ο δράστης εντοπίστηκε στην οδό Μπουμπουλίνας στο Ζεφύρι, όπου συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου. Είναι Ρομά κάτοικος Άνω Λιοσίων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την κατηγορία της κλοπής. Το αυτοκίνητο του κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης κλοπών. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. 

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button