ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τομέας Φυσικής Νέας Παιδείας | Η συμμετοχή στην επίδειξη Φυσικής της Ένωση Ελλήνων Φυσικών.

O τομέας Φυσικής του σχολείου “Νέα Παιδεία“, εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του για την εξαιρετική συμμετοχή των μαθητών του στα πειράματα επίδειξης Φυσικής που πραγματοποιήθηκαν στην Ένωση Ελλήνων Φυσικών.
Η προσήλωση στην επιστήμη και η δραστήρια συμμετοχή των μαθητών του σχολείου, δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα γνώσης και δημιουργικότητας.

Τομέας Φυσικής Νέας Παιδείας | Η συμμετοχή στην επίδειξη Φυσικής της Ένωση Ελλήνων Φυσικών. 3

Οι μαθητές των εκπαιδευτηρίων που συμμετείχαν είναι οι: Ασημακόπουλος Λεωνίδας, Βαλαβάνης Σάββας, Σουβαλιώτη Μαριτίνα, Γιακουμής Γεώργιος, Τετράδη Νικολέτα, Λαγουμιτζής Δημήτριος, Καλογιάννης Ιωάννης, Τοπάλης Θεόδωρος, Παπαδόπουλος Ιωάννης, Ζαμπέλη Όλγα, Παπαργυρίου Ιωάννης, Παπαδόπουλος Ιωάννης. Επίσης αν και ήταν εξαιρετικά προετοιμασμένη δεν μπόρεσε να λάβει μέρος η Κωνσταντή Σοφία λόγω ασθένειας.

Οι εντυπωσιακές παρουσιάσεις των εργασιών των Μακροδημήτρη Ευάγγελου ‘Οι επιστήμονες του κόσμου’, Καλογιάννη Ιωάννη και Τοπάλη Θεόδωρο ‘Η ψηφιακή αθανασία στα διαστρικά ταξίδια’ , Νικόλαου Τασούλα ‘ Τεχνητή νοημοσύνη και βιοηθική’ αντανακλούν όχι μόνο τον ενθουσιασμό τους για τον κόσμο της φυσικής, αλλά και τη διαθεσιμότητά τους να μοιραστούν τις γνώσεις και τις ιδέες τους. Η ποιότητα των παρουσιάσεών τους καταδεικνύει την εξαιρετική τους προετοιμασία και αφοσίωση στην εκπαίδευση.

Τομέας Φυσικής Νέας Παιδείας | Η συμμετοχή στην επίδειξη Φυσικής της Ένωση Ελλήνων Φυσικών. 11

3λεπτο VINTEO από την παρουσίαση στην Ε.Ε.Φ. με τους μαθητές Καλογιάννη Ιωάννη και Τοπάλη Θεόδωρο βρίσκεται αναρτημένο στα social του σχολείου .

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button