ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Το υπέροχο μεγάλο bowl του νέου skatepark της Ελευσίνας

Στη διάθεση των νέων είναι το πρώτο Skatepark της Ελευσίνας! Ένα πάρκο αναψυχής και διασκέδασης με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση στο πλαίσιο του #OnAthens, κατόπιν πρότασής μας με την 2023 Eleusis European Capital of Culture.

Το νέο Skate Park διαθέτει ένα μεγάλο bowl με φωτισμό και κλίσεις, ενώ μέρος της δωρεάς είναι και δύο quarter pipes και ένα straight rail!

Για το νέο skatepark της Ελευσίνας

Ο δήμαρχος Αργύρης Οικονόμου δήλωσε:
“Θέλω να ευχαριστήσω το Ίδρυμα Ωνάση για την εξαιρετική συνεργασία μας, στην ανακαίνιση, ανάπλαση και δημιουργία εγκαταστάσεων, καθώς πέρα από το Skatepark, συνέβαλε στην αναβάθμιση 6 αθλητικών, υπαίθριων χώρων! Ελπίζω οι νέοι της πόλης μας να το χαρούν και να το απολαύσουν!”

Το Ίδρυμα Ωνάση στη δική του ανακοίνωση αναφέρει:
Μια διαχρονικά βιομηχανική πόλη εξελίσσεται και ανανεώνεται. . H νέα γενιά ανθρώπων που ζουν στην Ελευσίνα καλούνται να απολαύσουν τα υπαίθρια γήπεδα της περιοχής με κάθε δυνατό τρόπο. Ο δημόσιος χώρος μεταμορφώνεται σε κάτι ζωντανό. Το νέο skatepark διαθέτει ένα υπέροχο μεγάλο bowl, με φωτισμό και ωραίες κλίσεις για όλους όσους ξέρουν ή θέλουν να μάθουν να κάνουν skate, σε ένα φανταστικό μέρος που ακόμα δεν έχει ακόμη τελειώσει, καθώς συνεχίζονται τα σχέδια και οι εργασίες από τους graffiti artists που καλέστηκαν να βάλουν χρώμα στο πάρκο. Μέρος της δωρεάς αυτής είναι και δύο quarter pipes αλλά και ένα straight rail.

skatepark
Το υπέροχο μεγάλο bowl του νέου skatepark της Ελευσίνας 4

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button