ΑΓΟΡΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Το Praktiker Αγ. Βαρβάρας ανανεώθηκε και ενθουσιάζει!

Με μία επένδυση ύψους €1.000.000 η Praktiker Hellas ανακαίνισε το κατάστημα της Αγίας Βαρβάρας. Η μεγάλη παρέμβαση ανανέωσης του καταστήματος της περιοχής μας ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες.

Το πλήρως ανανεωμένο κατάστημα της Ιεράς Οδού προσφέρει μια νέα, κορυφαία αγοραστική εμπειρία!

Το Praktiker Αγ. Βαρβάρας ανανεώθηκε και ενθουσιάζει! 1

Το Praktiker Αγ. Βαρβάρας ανανεώθηκε και ενθουσιάζει! 3

Πλήρης ανανέωση

Ακολουθώντας τη σύγχρονη ταυτότητα της Praktiker Hellas, το κατάστημα διαθέτει πλέον ολοκαίνουρια Τμήματα Deco, ειδικό Color Box, με υπηρεσία ανάμειξης χρωμάτων, Κέντρο Πατωμάτων, εξειδικευμένα Τμήματα Έκθεσης Επίπλων, Ειδών Υγιεινής, Οικιακών Ειδών, αλλά και τη νέα υπηρεσία Garden Experts.

Το Praktiker Αγ. Βαρβάρας ανανεώθηκε και ενθουσιάζει! 5

Αγοραστικές εμπειρίες κορυφής

Με κορυφαίες τεχνικές προδιαγραφές, ποιοτικά υλικά και ξεχωριστά είδη από εκατοντάδες προμηθευτές, η πλειοψηφία των οποίων είναι Έλληνες παραγωγοί  και εισαγωγείς, το κατάστημα υπόσχεται να φιλοξενήσει τις πιο ευχάριστες αγοραστικές εμπειρίες και αποτελεί τον καλύτερο προορισμό αγορών για είδη σπιτιού και κήπου.

Το Praktiker Αγ. Βαρβάρας ανανεώθηκε και ενθουσιάζει! 7

O Γιάννης Σελαλμαζίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker Hellas, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που ανακαινίσαμε ένα από τα πρώτα καταστήματα του Δικτύου μας, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1993. Έως σήμερα προσφέρει αγοραστικές εμπειρίες κορυφής σε όλους τους πελάτες του.  Όλη η ομάδα της Praktiker Hellas, και ακόμη περισσότερο οι 110 εργαζόμενοι του Praktiker Αγίας Βαρβάρας, περιμένουμε με ενθουσιασμό να καλωσορίσουμε τους πελάτες μας στον ανανεωμένο μας χώρο. Και να τους προσφέρουμε ακόμη πιο ξεχωριστές αγοραστικές εμπειρίες!».

Το Praktiker Αγ. Βαρβάρας ανανεώθηκε και ενθουσιάζει! 9

Το Praktiker αλλάζει το σπίτι! Εσείς γνωρίσατε από κοντά το νέο του στυλ;     

INFO: Ιερά Οδός 339, Αγ. Βαρβάρα  Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ. facebook:praktikerhellas

Το Praktiker Αγ. Βαρβάρας ανανεώθηκε και ενθουσιάζει! 11

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button