ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Το πόρισμα της νεκροψίας για τον Δημήτρη – Κοντά η εξιχνίαση του εγκλήματος

Κηδεύτηκε τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στο Γ’ Νεκροταφείο της Αθήνας ο άτυχος Δημήτρης Κ., θύμα στυγερής δολοφονίας στο σπίτι του στην οδό Δαβάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο ιατροδικαστής απέδωσε τον θάνατο του 65χρονου σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. «Βασανίστηκε άγρια μέχρι να πεθάνει», μας είπαν οι αστυνομικές μας πηγές, καθώς ο άνδρας βρέθηκε δεμένος πισθάγκωνα στο κρεβάτι του, φιμωμένος και χτυπημένος.

Στο μεταξύ, στην αποθήκη όπου κατοικούσε και βρέθηκε νεκρός πήγαν αρκετές φορές άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για συλλογή στοιχείων. Σημαντικές είναι και οι καταθέσεις που πήραν από περιοίκους.

«Βρίσκονται κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος», μας είπε η ίδια πηγή. Μάλιστα εικάζεται πως το θύμα βασανίστηκε όχι μόνο από έναν, αλλά από πολλά άτομα. Η άποψη αυτή στηρίζεται στο γεγονός πως ο Δημήτρης ήταν εύρωστος. Όπως μας γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, στους γείτονές του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πως πολλές φορές σήκωνε μόνος του ένα μεγάλο ψυγείο.

Σχετικά με τις φήμες πως το θύμα είχε “κομπόδεμα”, άνθρωποι του περιβάλλοντός του λένε ότι μάλλον δεν ευσταθούν, καθώς ο Δημήτρης κάποιες φορές καθυστερούσε την πληρωμή του του ενοικίου του, ενώ συχνά ζητούσε από γνωστούς του να του δανείσουν μικροποσά της τάξης των δέκα – είκοσι ευρώ, για να αντιμετωπίσει άμεσες ανάγκες.

Τον ήξεραν καλά

Πιθανολογείται ακόμα πως ο δράστης ή οι δράστες ήταν γνωστοί του, από έναν όχι μεγάλο κύκλο επαφών, με άγνωστα όμως όμως μέχρι στιγμής τα κίνητρα που τους ώθησαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

«Δεν άξιζε με τίποτα αυτό το θάνατο. Να βρεθεί άμεσα ο δολοφόνος και να τιμωρηθεί παραδειγματικά», είπε ένας γείτονάς του σε πρόσφατη επίσκεψη που έκανε το «Χαϊδάρι Σήμερα» στην οδό Δαβάκη.

Σχετικό δημοσίευμα: Ποιος μπορεί να ήθελε να σκοτώσει τον Δημήτρη;

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button