ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Το παρασκήνιο της σύμπραξης Πανόπουλου – Νικολάου

Νέα δυναμική στην πολιτική ζωή του Χαϊδαρίου έδωσαν με την κίνηση συνένωσης δυνάμεων ο Άρης Πανόπουλος και ο Χρήστος Νικολάου. Στο εξής “Ώρα Χαϊδάρι” και “Χαϊδάρι νέο ξεκίνημα” πορεύονται μαζί, με ενσωμάτωση του δεύτερου.

Η “Ώρα Χαϊδάρι” παραμένει ως έχει και επικεφαλής θα είναι ο Άρης Πανόπουλος. Μετά από αυτό οι υποψήφιοι με αναφορά στον κεντροδεξιό χώρο περιορίζονται σε δύο (Θεοφίλης – Πανόπουλος).

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από την πλευρά Νικολάου, δεν υπήρξε αιφνιδιασμός της παράταξης. Τα μέλη και οι υποψήφιοι ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις και κανένας δεν εξέφρασε αντίρρηση.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο αντρών ήταν αναλυτική και εκτενής, αλλά όχι δύσκολη. Δεν χρειάστηκε “να το λιβανίσουν πολύ”, μας είπε πηγή που είναι σε θέση να γνωρίζει καλά.

Η σοβαρή και συγκροτημένη μέχρι τώρα παρουσία του Χρήστου Νικολάου στον προεκλογικό στίβο ήταν κάτι που όλοι παραδέχονταν. Η μοναχική πορεία όμως αποδείχτηκε δύσκολο εγχείρημα και ο επικεφαλής του “Χαϊδάρι Νέο Ξεκίνημα” αποφάσισε να δώσε ένα τέλος σε αυτήν. Όμως η μέχρι τώρα προσπάθειά του ασφαλώς προσθέτει πόντους στο νέο σχήμα.

Η ομάδα βέβαια θα ανασυγκροτηθεί μετά την προσχώρηση. Όμως το γραφείο που είχε ανοίξει το “Χαϊδάρι Νέο Ξεκίνημα” στην Καραϊσκάκη θα διατηρηθεί σαν πολιτική υποδομή, σε επικουρικό πάντως ρόλο και με τα σύμβολα του “Ώρα Χαϊδάρι”. Κεντρικό πολιτικό στέκι θα είναι το υπάρχον του Άρη Πανόπουλου. Ίσως εντός της ημέρας ο Χρήστος Νικολάου κάνει μία δήλωση.

Ένα από τα οργανωτικά ζητήματα που προκύπτουν προς επίλυση είναι αν θα είναι υποψήφιοι όλοι όσοι έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα από το “Χαϊδάρι Νέο Ξεκίνημα”.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button