ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Το παιδί μου χάθηκε άδικα – Θα πολεμήσω όσο μπορώ”

O πατέρας καταγγέλλει ότι 28χρονος γιος του χάθηκε από αδιαφορία των γιατρών.

Ο κ. Χρήστος Φελουτζής, πατέρας του 28χρονου Χαϊδαριώτη Κώστα Φελουτζή, που άφησε την τελευταία του πνοή στη Σύρο, μίλησε στο MEGA για το τραγικό περιστατικό.

«Ήθελα να το πολεμήσω όσο μπορώ, γιατί είναι κρίμα ένα νέο παιδί που θα ξεκινούσε τη ζωή του, να χαθεί τόσο άδικα. Γιατί κατ΄ εμέ το παιδί χάθηκε άδικα από αβλεψία των γιατρών. Το παιδί δεν μπορούσε να αναπνεύσει, αφού το έστειλαν για ακτινογραφία που είναι στα 30 μέτρα από τα εξωτερικά, και δεν μπορούσε να περπατήσει καλά – καλά για να πάει να βγάλει ακτινογραφία», είπε αρχικά.

«Το παιδί στο σπίτι δεν μπορούσε να κοιμηθεί από τον βήχα και τις ενοχλήσεις, δεν ένιωθε καλά. Είχε δυσφορία στην αναπνοή του. Τα νοσοκομεία στην επαρχία έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους, αυτό μας δείχνει αυτή η περίπτωση. Από αυτό που μας είπαν αναφορικά με την αιτία θανάτου, ήταν από πνευμονική εμβολή, αλλά περιμένουμε τις τοξικολογικές εξετάσεις, που έχουν σταλεί στην Αθήνα», συμπλήρωσε ο κ. Φελουτζής.

«Θα κινηθώ νομικά, πρέπει να σώσουμε και άλλα παιδιά. Είναι δυνατόν αυτό που έχει γίνει; Αθλητές παιδιά, που προσέχουν την υγεία τους να παθαίνουν καρδιακές προσβολέςΕίχαμε πάει σε 3 γιατρούς. Η δυσφορία άρχισε από την προηγούμενη Πέμπτη, δεν έπινε, δεν κάπνιζε, είχε κάνει πριν από έναν μήνα όλες τις εξετάσεις με την ομάδα που έπαιζε και είχαν βγει καλές. Πήγαμε σε πνευμονολόγο, μας έστειλε σε καρδιολόγοτου είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα και να πάει να παίξει και ότι η καρδιά του είναι σαν ταύρου, και αν νιώσει δυσφορία να σταματήσει. Το παιδί πήγε στην προπόνησή του και έπειτα από 10 λεπτά σταμάτησε γιατί δεν ένιωθε καλά. Πιστεύω ότι το μεγάλο πρόβλημα ξεκίνησε από τη στιγμή που δεν κράτησαν το παιδί στο νοσοκομείο όταν είχε αυτές τις ενοχλήσεις», είπε κλείνοντας.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button