ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Το Χαϊδάρι μπορεί να γίνει ισχυρός πόλος έλξης” – Στον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο Άρης Πανόπουλος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο γραφείο του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη  βρέθηκε το πρωινό της Παρασκευής 17/2 ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου  Άρης Πανόπουλος, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων του που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης που εκπροσωπεί.

Με αρωγούς στην προσπάθεια του για την έλευση του ΜΕΤΡΟ βουλευτές της Δυτικής Αθήνας αλλά και τοπικούς  φορείς της πόλης του, ζήτησε την στήριξη του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών μέσα από συγκεκριμένα βήματα, για να καταφέρει  να αποκτήσει το Χαϊδάρι ένα δυναμικό «Brand name».

Εκφράζοντας την πεποίθηση πως ο μετροπόντικας θα κάνει ευκολότερη την πρόσβαση σε όλες τις κοινωνικές και οικονομικές λειτουργίες που είναι χωροθετημένες εκατέρωθεν της Εθνικής οδού,- αφού η Λ. Αθηνών αποτελεί βασική πύλη εισόδου της Αθήνας από την Πελοπόννησο και ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα- μετέφερε στον αναπληρωτή Υπουργό την άποψη πώς με αυτό τον τρόπο η πόλη του, αναπτύσσοντας  την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της,  θα  μπορέσει να αποτελέσει ισχυρό πόλο  έλξης για τον τουρισμό.

«Άλλωστε η  πόλη του Χαϊδαρίου περιλαμβάνει στην εμβέλεια της «στοιχεία» (Ιερό της Αφροδίτης, Μονή Δαφνίου, Μάχη Χαϊδαρίου, Μουσείο Εθνικής Αντίστασης) που συνδέουν  την αρχαιότητα με  την νεότερη και σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας.» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη προσέγγιση ιδιαίτερα ρεαλιστική τονίζοντας πώς συνάδει απόλυτα και με τους στόχους του Υπουργείου που έχει ως σκοπό να ωφεληθούν οι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις, μέσω του Ταμείου Ανάπτυξης,  ώστε να αυξήσουν τον τζίρο τους και να αποκτήσουν ευκολότερη πρόσβασή σε φτηνό δανεισμό.

«Έχω την πεποίθηση πως αν αξιοποιηθούν όλα όσα συζητήσαμε, θα ενισχυθεί άρρηκτα η σχέση συνεργασίας και επιχειρηματικότητας του κράτους με τις τοπικές κοινωνίες. Έτσι όλοι θα μπορέσουν να ανακτήσουν και πάλι τις δυνάμεις τους και να αποκτήσουν πρόσβαση στις δράσεις της νέας περιόδου» σημείωσε.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button