ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΑΓΟΡΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Το ανακαινισμένο ζαχαροπλαστείο “Παράσχος”

Ένα ζαχαροπλαστείο αναφοράς για το Χαϊδάρι, που σηματοδοτεί τις παιδικές μας μνήμες μέσω των αξέχαστων γεύσεων. Είναι τα ίδια γλυκά που τώρα φροντίζει και εξελίσσει η τρίτη γενιά, πάντα με την ίδια λεπτομερειακή αφοσίωση στην ποιότητα.

Σήμερα ο Παράσχος φέρνει έναν μοντέρνο αέρα ανανέωσης, χάρη στη μεγάλη ανακαίνιση που πραγματοποιήθηκε στην ίδια βάση, επί της οδού Ηπείρου 16 και Συνταγματάρχου Γιαννούλη, περιλαμβάνοντας μινιμαλιστικά και μοντέρνα στοιχεία μέσα από τον σχεδιασμό και τον σύγχρονο εξοπλισμό του καταστήματος, καταφέρνοντας έτσι τα γλυκά να φαίνονται σαν κοσμήματα.

Στην επίσκεψή μου στο Ζαχαροπλαστείο Παράσχος συνάντησα τα δύο αδέρφια, Μάνο και Θανάση Παράσχο, την τρίτη γενιά και
αποφασισμένους συνεχιστές αυτού του έργου.

«Ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα αυτό που κάναμε, το οποίο σχεδιάζαμε εδώ και ένα χρόνο περίπου. Θέλουμε ό,τι κάνουμε να το κάνουμε σωστά, φέρνοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα και πιστεύω πως το πετύχαμε», αναφέρει ο Μάνος.

Η οικογενειακή επιχείρηση έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της τόσο από το Χαϊδάρι όσο και από άλλες περιοχές, καθώς τα αγνά υλικά είναι η βάση πάνω στην οποία στηρίζεται αυτή η επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια.

«Το αμετάβλητο σκεπτικό μας είναι ότι κρατάμε την ίδια σταθερή υψηλή ποιότητα, έχοντας ως στόχο την παραγωγή φρέσκων ποιοτικών γλυκών και την ικανοποίηση των γεύσεων των πελατών μας» δηλώνει ο Θανάσης.

Στο ανακαινισμένο ζαχαροπλαστείο θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα γλυκών, τόσο των παραδοσιακών όπως για παράδειγμα οι γνωστές σε όλους μας “Γλώσσες της Πεθεράς”, “Σαβαρέν” ή αλλιώς “Μπαμπάδες”, αλλά και τα μοναδικά “Μακαρόν”.

Το ανακαινισμένο ζαχαροπλαστείο "Παράσχος" 21
Αυθεντική Τιραμισού


«Έχουμε δημιουργήσει ένα πλάνο σε συνεργασία με τους ζαχαροπλάστες μας, το οποίο
περιλαμβάνει νέα γκάμα μοντέρνων γλυκών, με σκοπό να κερδίσουν και τον πιο απαιτητικό
ουρανίσκο», σημειώνει ο Μάνος Παράσχος.

Για την νέα αυτή γκάμα αλλά και για περισσότερα νέα «γλυκά» οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται μέσα από τα social media της επιχείρησης: Instagram @paraschos_pastry, Facebook Ζαχαροπλαστείο Παράσχος,
Τ: 2105905497, Ηπείρου 16 Χαϊδάρι

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button