ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Το 11ο Δημοτικό Χαϊδαρίου “παίρνει το δρόμο στα χέρια του”

“Δίνουμε Χρώμα στην Ασφάλεια των Παιδιών”

Το 11ο Δημοτικό Χαϊδαρίου "παίρνει το δρόμο στα χέρια του" 1Αφιερώστε 2 λεπτά από το χρόνο σας και διαβάστε τα παρακάτω:

Την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου στο σχολείο μας, χρωματίζουμε τις διαβάσεις των δύο δρόμων (Κυπρίων Αγωνιστών & Καλαβρύτων)!!!

Η προσπάθειά μας αυτή έχει ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο και πλέον γίνεται πραγματικότητα.

Σε συνεργασία με το Δήμο Χαϊδαρίου και την ομάδα “Μαμάδες+ στο Δρόμο”, προσπαθούμε να κάνουμε ασφαλέστερη τη διαδρομή από και προς το σχολείο μας.

Η συμμετοχή των παιδιών μας, αλλά και των γονέων του σχολείου μας, στη διαδικασία δημιουργίας των διαβάσεων αποτελεί μία αφορμή να κατανοήσουμε όλοι την σημαντικότητα της ΔΙΑΒΑΣΗΣ στη χρήση του δρόμου.

Στοχεύουμε με την δράση αυτή παράλληλα να ενεργοποιήσουμε τα “αντανακλαστικά” της γειτονιάς του σχολείου μας, να ομορφύνουμε το δρόμο, να εξοικειωθούμε όλοι μαζί στην ιδέα ότι ΠΡΟΕΧΕΙ η ΑΣΦΑΛΕΙΑ στην ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, να περάσουμε το μήνυμα του ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟ, πόσο μάλλον των ΠΑΙΔΙΩΝ στην καθημερινότητά τους, στο ΣΧΟΛΕΙΟ.

Η δράση από μόνη της δεν αρκεί. Το χρώμα με το πέρασμα του χρόνου θα ξεθωριάσει ,αλλά μπορούμε να κάνουμε μία αρχή, να βάλουμε τον σπόρο στο να αλλάξουμε συμπεριφορά. Χρώματα θα ξαναβρούμε, τις Διαβάσεις θα τις ξαναβάψουμε. Αρκεί να δώσουμε όλοι μία ευκαιρία στους εαυτούς μας να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε νοοτροπία, είτε σαν οδηγοί είτε σαν πεζοί, πάντα με τα μάτια στραμμένα στα ΠΑΙΔΙΑ, που αποτελούν τους αυριανούς ενεργούς πολίτες, δημότες, οδηγούς, γονείς!

Με αυτές τις σκέψεις, σας περιμένουμε με πρόχειρα ρούχα, φέρνοντας μαζί σας μόνο την καλή σας διάθεση και όρεξη να δώσουμε Χρώμα στην Ασφάλεια των παιδιών μας, την Κυριακή 02/02/2020 στις 11:30 π.μ. στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

11ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου, «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Στοιχεία επικοινωνίας:

Πρόεδρος Συλλόγου: Κιάσσος Μανώλης (6978 8960694)

Γραμματέας: Φραγκούλης Κώστας (6972 665579)

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button