ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Την ευχή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών έλαβε ο Άρης Πανόπουλος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΩΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙ

«Η νίκη οὐ τῶν φλυαρούντων, οὐ τῶν μεμψιμοιρούντων ἀλλὰ τῶν μετὰ πάσης συνέσεως ἀγωνιζομένων»

Με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο συναντήθηκε το πρωινό της Τρίτης στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Άρης Πανόπουλος.

Συνοδευόμενος από  συνεργάτες του, ο Άρης Πανόπουλος ζήτησε την ευχή του Μακαριωτάτου, ενώ αντάλλαξαν και απόψεις για τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία γενικότερα αλλά και τους κατοίκους του Δήμου Χαϊδαρίου ειδικότερα.

Την ευχή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών έλαβε ο Άρης Πανόπουλος 3

Άλλωστε. όπως σημείωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος χαρακτηριστικά «Ο αγώνας για την επίτευξη του κοινού καλού είναι σημαντικός και απαιτητικός. Γιατί δεν πρόκειται για μία προσπάθεια κάποιων ανθρώπων ή μίας ομάδας, αλλά για μία προσπάθεια που αντιπροσωπεύει έναν ολόκληρο Δήμο».

Τέλος δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς τον Αρχιεπίσκοπό Ιερώνυμο για την ευγενική του υποδοχή και την ευλογία του, χαρακτηρίζοντας τη συνάντηση μια πολύ σημαντική στιγμή.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η Επιτροπή διαλόγου Εκκλησίας – Πολιτείας. η οποία αποτελεί και τον θεσμικό δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, έχει συμβάλει στην επίλυση πλήθους ζητημάτων εδώ και πάνω από δέκα χρόνια.

Την ευχή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών έλαβε ο Άρης Πανόπουλος 5

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button