ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τι περιμένουμε για να ανοίξει το Κολυμβητήριο

Εκατοντάδες Χαϊδαριώτες περιμένουν να ανοίξει το δημοτικό Κολυμβητήριο. Κάποιοι άλλοι ανησυχούν για το χρώμα του νερού, που παίρνει να πρασινίζει. Θυμίζουμε ότι η εγκατάσταση είναι κλειστή εδώ και ένα μήνα περίπου, ενώ μέσα στην άνοιξη δεν λειτούργησε άλλους τρεις μήνες, λόγω του lockdown. Οι φίλοι του Κολυμβητηρίου, λοιπόν, περιμένουν πώς και πώς να ξαναβουτήξουν και μας ρωτούν πότε να είναι έτοιμο. Φυσικά μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι αθλητές της ΑΕ Χαϊδαρίου, που αναγκάζονται να πηγαίνουν για προπονήσεις στο Κολυμβητήριο Καλλιθέας.

Οι πληροφορίες μας είναι ότι το Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου δεν λειτουργεί διότι δεν υπάρχει ακόμη ανάδοχος για την συντήρησή του. Η σύμβαση με την προηγούμενη εταιρεία έχει λήξει και η νέα, στην οποία έχει ανατεθεί το έργο μετά από διαγωνισμό, δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως στη Διαύγεια και έτσι δεν μπορεί να αναλάβει. Στην έλλειψη συντήρησης οφείλεται πιθανότητα και το χρώμα του νερού, το οποίο θα καθαριστεί μόλις ξεκινήσουν οι εργασίες.

Σε επόμενο δημοσίευμα θα παρουσιάσουμε το πρόβλημα του Κολυμβητηρίου από τη σκοπιά της ΑΕ Χαϊδαρίου, ενός από τους κορυφαίους συλλόγους κολύμβησης και υδατοσφαίρισης στη χώρα, που αγωνίζεται να βγάλει πέρα με τόσο αντίξοες συνθήκες προπόνησης.

Τι περιμένουμε για να ανοίξει το Κολυμβητήριο 3

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button