ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Απολύθηκε ο Θύμιος Γεωργόπουλος – Ο Χαϊδαριώτης έμπιστος του Τσίπρα θύμα της “νέας εποχής Κασελάκη”

Από τον Θύμιο Γεωργόπουλο άρχισαν οι εκκαθαρίσεις της “νέας εποχής Κασσελάκη” στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Χαϊδαριώτης Γενικός Διευθυντής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που διαδέχθηκε στη θέση τον αείμνηστο Μίμη Δαρειώτη, αποτελεί από σήμερα παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε στο γραφείο του τον Θ. Γεωργόπουλο και του ανακοίνωσε, παρουσία τρίτων, ότι επιθυμεί να διακοπεί η συνεργασία του με το κόμμα. Όταν αυτός του ζήτησε να διεκπεραιώσει τις εκκρεμότητές του και να παραδώσει έως αύριο, ο πρόεδρος του κόμματος τον «παρακάλεσε» «να τελειώσουν όλα σήμερα».

Λέγεται πως το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις τους είχαν επιδεινωθεί. Από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη, πηγές αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδει στον Θύμιο Γεωργόπουλο τη διαρροή για τη δανειακή σύμβαση του κόμματος με την εταιρεία συμφερόντων του Στ. Κασσελάκη.

Αυτή είναι η πρώτη απόλυση της περιόδου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γεωργόπουλος επελέγη στη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ (έχοντας ταυτόχρονα και την ευθύνη των οικονομικών του κόμματος) μετά από απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ αποτελούσε και πρόσωπο εμπιστοσύνης του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Κατά πληροφορίες, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να επιθυμεί να προχωρήσει άμεσα σε διαρθρωτικές αλλαγές, εντός του κόμματος.

Αυτή είναι η δεύτερη απόλυση επί της προεδρίας Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με την πρώτη να είναι η απομάκρυνση του Διονύση Τεμπονέρα από τεχνικό σύμβουλο επί των εργασιακών σχέσεων.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button