ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Θεμελιώθηκε υπερσύγχρονο θέατρο της Δυτικής Αθήνας

“Σε εξέλιξη οι εργασίες θεμελίωσης ανέγερσης του Πολιτιστικού Μεγάρου Δήμου Περιστερίου και της Δυτικής Αθήνας. Περιλαμβάνει ένα υπερσύγχρονο θέατρο, χώρους συνεδριάσεων & εκθέσεων, υπόγεια πάρκινγκ, γραφεία για την εξυπηρέτηση των παραστάσεων, βοηθητικούς χώρους”, σημειώνει σε σημερινή ανάρτησή του ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

Το κτίριο, στη θέση του παλιού θεάτρου “Ξυλοτεχνία”, θα έχει ως κύρια χρήση την χρήση θεάτρου. Θα έχει ύψος 22,75μ και δύο στάθμες υπογείου. Τα υπόγεια διατίθενται για χώρο στάθμευσης συνολικά τουλάχιστον 70 οχημάτων καθώς και για βοηθητικούς-αποθηκευτικούς χώρους και χώρους Η/Μ. Το κόστος φτάνει τα 11,28 (αξία με ΦΠΑ 13,98 εκατ.). Αναθέτουσα Αρχή είναι ο Δήμος Περιστερίου και η σύμβαση θα έχει διάρκεια 26 μήνες.

Οι προδιαγραφές του νέου κτιρίου θα εξυπηρετούν τόσο την χρήση του θεάτρου αλλά και την λειτουργία του χώρου ως αίθουσα συνεδριάσεων, χώρο εκθέσεων και συναφών χρήσεων.

Θεμελιώθηκε υπερσύγχρονο θέατρο της Δυτικής Αθήνας 3

Το θέατρο θα περιλαμβάνει 280 σταθερές θέσεις.

Στο κτίριο θα προβλέπονται επίσης γραφειακοί χώροι για την εξυπηρέτηση και την οργάνωση των παραστάσεων.

Η κατασκευή δημοτικού θεάτρου στο Περιστέρι προβλέπει και ξεχωριστή Αίθουσα Συνεδριάσεων – Εκθέσεων για τις ανάγκες του Δήμου, η οποία θα πρέπει να μπορεί να λειτουργεί και ανεξάρτητα από το θέατρο.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button