ΕΥ ΖΕΙΝ

Τεστ ωορρηξίας: Ποιο να πάρω;

να ζευγάρι που προσπαθεί να κάνει παιδί, ένα τεστ ωορρηξίας μπορεί να φανεί ζωτικής σημασίας. Είναι πολύ σημαντικό για μία γυναίκα που θέλει να συλλάβει να μπορέσει να κατανοήσει τον κύκλο της και να μάθει πότε έχει ωορρηξία, αφού για κάθε γυναίκα ο κύκλος είναι διαφορετικός. Ποιο τεστ όμως να επιλέξει ώστε να είναι σίγουρη για τα αποτελέσματά του;

Γιατί είναι σημαντικό το τεστ ωορρηξίας

Το τεστ ωορρηξίας μπορεί να το κάνει οποιαδήποτε γυναίκα θέλει να μάθει τον κύκλο της. Συνήθως όμως οι γυναίκες που θέλουν να κάνουν ένα τεστ ωορρηξίας είναι επειδή προσπαθούν να συλλάβουν και θέλουν να γνωρίζουν ποιες μέρες είναι γόνιμες.

Σε αυτό το σημείο, επειδή δεν είναι για όλες τις γυναίκες γνωστά και δεδομένα τα του κύκλου τους, να εξηγήσουμε το εξής: Μία γυναίκα έχει κάθε μήνα ωορρηξία, που σημαίνει ότι ένα ώριμο ωάριο απελευθερώνεται από το ωοθυλάκιο και από εκείνη τη στιγμή και για 1-2 μέρες έχει τη δυνατότητα να γονιμοποιηθεί από το πιο δυνατό σπερματοζωάριο (ύστερα από σεξουαλική επαφή εννοείται). Τα καλά νέα για όσες προσπαθούν να πιάσουν παιδί είναι ότι περίπου 24 ώρες πριν την ωορρηξία απελευθερώνεται η ορμόνη LH, η οποία μπορεί να ανιχνευτεί με το τεστ ωορρηξίας. Έτσι, μία γυναίκα μπορεί να προγραμματίσει τις επαφές της για της επόμενες ημέρες ώστε να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να συλλάβει χωρίς να χάνει χρόνο και να μαντεύει στα “τυφλά”.

Αντιλαμβάνεται έτσι κανείς, ότι το τεστ ωορρηξίας είναι ένας εύκολος, αποτελεσματικός και ιδιαίτερα οικονομικός τρόπος για να μάθει μία γυναίκα πότε έχει ωορρηξία και να εστιάσει ανάλογα τις προσπάθειές της για να μείνει έγκυος.

Ποιο τεστ όμως να πάρει για να είναι σίγουρη ότι θα έχει αξιόπιστα αποτελέσματα;

Ιδιαίτερα αξιόπιστη είναι η εταιρεία HomeTest που “μετράει” 15 χρόνια στο χώρο, και με τα αξιόπιστα και εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, τεστ ωορρηξίας της έχει δώσει λύση και βοήθεια σε πάρα πολλά ζευγάρια που προσπαθούν να επιτύχουν μία εγκυμοσύνη. Τα τεστ ωορρηξίας HomeTest είναι πολύ φθηνότερα από αυτά του φαρμακείου και αποτελούν γενικά μία από τις πιο οικονομικές λύσεις.

Είναι διαθέσιμα σε ταινίες, midstream και ψηφιακά. Και οι τρεις επιλογές είναι όλες εξίσου αξιόπιστες, δείτε όμως ποιες είναι οι διαφορές τους για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει ανάλογα με το πώς θέλετε να διαβάσετε τα αποτελέσματα, το budget σας και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα κάνετε το τεστ.

Ψηφιακά τεστ ωορρηξίας

Τεστ ωορρηξίας: Ποιο να πάρω; 3

Το ψηφιακό τεστ ωορρηξίας HomeTest, είναι ιδιαίτερα ακριβές και ξεκάθαρο, αφού έχουν έχει ψηφιακή οθόνη που σου δείχνει το αποτέλεσμα. Τα ψηφιακά τεστ αποτελούν την τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας στα τεστ ωορρηξίας, κάνοντας ιδιαίτερα απλή τη χρήση αφού μπορεί κανείς είτε να το βυθίσει στα ούρα είτε να το τοποθετήσει απευθείας στη ροή ούρων. Επίσης είναι ιδιαίτερα απλό στην ερμηνεία του αφού παρουσιάζουν το αποτέλεσμα στην οθόνη του τεστ με ένα YES+ ή ένα ΝΟ-, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο απορίας ή αμφιβολίας. Ο ψηφιακός αναγνώστης μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές, ενώ τα στις είναι φυσικά μίας χρήσης. Ένα επίσης πλεονέκτημα των ψηφιακών τεστ ωορρηξίας είναι ότι με πρωτοποριακή μέθοδο ανίχνευσης των ορμονών σας απαλλάσσουν συνήθως από την ανάγκη των δύο τεστ την ημέρα.

Τεστ ωορρηξίας σε ταινία

Τεστ ωορρηξίας: Ποιο να πάρω; 5

Τα τεστ ωορρηξίας σε ταινία χαρακτηρίζονται από το μικρό τους μέγεθος και την ευκολία στη χρήση τους. Η διαφορά τους είναι ότι θα πρέπει πρώτα να συλλέξετε τα ούρα σε ένα πλαστικό ποτηράκι και δεν εφαρμόζεται πάνω στη ροή. Αποτελούν τη φθηνότερη επιλογή από τις τρεις ενώ παραμένουν εξίσου αποτελεσματικά με τα άλλα test. Έτσι αν χρειάζεστε αρκετά τεστ μέσα στο μήνα για να βρείτε τις γόνιμες μέρες σας, τότε καλύτερα να επιλέξετε τα τεστ ωορρηξίας σε ταινία. Μία τελευταία διαφορά είναι επίσης ότι δείχνουν την ακριβή εικόνα της ορμόνης και όχι απλά ένα θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε καλύτερη εικόνα για το πώς “κινείται” η ορμόνη LH σε εσάς.

Τεστ ωορρηξίας midstream

Τεστ ωορρηξίας: Ποιο να πάρω; 7

Τα τεστ ωορρηξίας midstream είναι επίσης αναλογικά και μπορούν και αυτά να παρέχουν μία εικόνα για τον τρόπο που ο οργανισμός σας χειρίζεται την ορμόνη LH. Αποτελούνται από πλαστικό περίβλημα με καπάκι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε με συλλογή είτε με βύθιση στα ούρα.

Όλα τα τεστ ωορρηξίας που θα βρείτε στο HomeTest.gr αποτελούν την πιο οικονομική και αξιόπιστη λύση για να μάθετε πότε είστε γόνιμη και να εστιάσετε τις προσπάθειές σας σε εκείνες τις μέρες.

Επίσης στο blog τους έχουν γράψει ένα πολύ χρήσιμο και κατατοπιστικό οδηγό για όλα τα συμπτώματα εγκυμοσύνης και τι πρέπει να γνωρίζετε. Επιλέξτε το τεστ ωορρηξίας και έπειτα το τεστ εγκυμοσύνης που σας ταιριάζει που σας ταιριάζει, και αγοράστε τα μέσα από το eshop ή τηλεφωνικά στο 2312204955.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button