Χαϊδάρι Σήμερα Τελετές “Χρυσαλλίς” - Σολωμού Στεφανία 2

Συναντήσαμε το νέο ζευγάρι από το Χαϊδάρι που έχει καταφέρει ήδη να εδραιωθεί στον χώρο της οργάνωσης τελετών και για τους οποίους συμπολίτες μας μιλούν με τα θετικότερα σχόλια.

Ξεχωρίζουν για το προσωπικό τους ενδιαφέρον, τις προσιτές τιμές και την προσήλωσή τους σε κάθε λεπτομέρεια.

Η συνεχής επιμόρφωση στη διαχείριση πένθους και οι εξατομικευμένες υπηρεσίες που επιδιώκουν να προσφέρουν σε κάθε τύπου τελετές, μνημόσυνα, αποτεφρώσεις και επαναπατρισμούς εντός και εκτός Ελλάδος, αποτελούν ορισμένα από τα στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν.  

Τι μας είπαν οι ίδιοι

Η διοργάνωση τελετών για εμάς αποτελεί μια ιδιαίτερη διαδικασία, καθώς πιστεύουμε πως κάθε άτομο είναι μοναδικό και άρα κάθε αποχαιρετισμός απαιτείται να έχει προσωπικό χαρακτήρα. Στη συνάντηση με την οικογένεια αποσκοπούμε να εντοπίσουμε αυτή τη μοναδικότητα και να τη μεταφέρουμε στο τελικό αποτέλεσμα της διοργάνωσης. Μαζί τους σχεδιάζουμε κάθε πτυχή της τελετής με σκοπό το βέλτιστο αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στη μοναδικότητα του εκλιπόντος.                              Ο αποχαιρετισμός ενός αγαπημένου προσώπου είναι μια διαδικασία που σφραγίζεται στη μνήμη της οικογένειας και δίνει την ευκαιρία στους συγγενείς και τους φίλους του εκλιπόντος να εκφράσουν το σεβασμό τους και να συμμετέχουν στο πένθος. Για αυτό το λόγο πιστεύουμε ότι ο προσωπικός χαρακτήρας του εκλιπόντος χρειάζεται να αναδειχθεί και να μείνει ανεξίτηλος στον τελευταίο αποχαιρετισμό και στις επιμνημόσυνες εκδηλώσεις, μέσα από μια μοναδικά σχεδιασμένη τελετή.

Σκοπός μας είναι να ανταποκριθούμε σε ό,τι χρειαστεί η οικογένεια όταν έρχεται αντιμέτωπη με μια από τις πιο σκληρές δοκιμασίες της ζωής, την απώλεια, και όχι απλά να διοργανώσουμε την τελετή. Για το λόγο αυτό λαμβάνουμε συνεχή κατάρτιση στις πιο πρόσφατες εξελίξεις στη διαχείριση πένθους και τη ψυχολογία, έχουμε επιλέξει συνεργάτες με εξέχουσα παρουσία στο χώρο και εμπειρία δεκαετιών, διαμορφώσαμε ειδική ομάδα υποστήριξης από ειδικούς του τομέα της ψυχολογίας για όσα μέλη της οικογένειας πιθανόν χρειαστούν στήριξη να ξεπεράσουν το στάδιο του πένθους, διαμορφώσαμε υπηρεσίες για να είμαστε αρωγοί σε κάθε ανάγκη της οικογένειας.      

Τη στιγμή που χάνεις τον δικό σου άνθρωπο δεν υπάρχει το ψυχικό σθένος για όλα όσα πρέπει να ρυθμιστούν. Από τις πιο απλές διαδικασίες, όπως να ειδοποιηθούν οι συγγενείς, να διοργανωθεί η μεταφορά τους ή να κλείσουν εισιτήρια, να γίνουν οι απαραίτητες αγορές της τελευταίας στιγμής και να προγραμματιστεί το καθιερωμένο γεύμα μετά την τελετή, έως τα πολύπλοκα ζητήματα της γραφειοκρατίας και των τελετών, βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται. Κάθε οικογένεια θα αντιμετωπίσει διαφορετικού τύπου δυσκολίες και εμείς, σεβόμενοι την τραγικότητα της στιγμής, είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε με τη παρουσία μας σε ό,τι χρειαστεί πριν ή μετά την τελετή, πέρα από τα παραδοσιακά πλαίσια των υπηρεσιών ενός γραφείου τελετών. “

 

Γραφείο Τελετών Χρυσαλλίς                 Στεφανία Σολωμού 

Νικολάου Πλαστήρα 22,                                      6937902100  ,  2114092961