ΕΠΙΣΤΗΜΗΥΓΕΙΑ

Τεχνολογία “Ελίτ” για την αισθητική δερματολογία στο Ιατρείο της δρ. Βενετίας Μπλιάμπτη

Το ιατρείο της δερματολόγου – αφροδισιολόγου δρ. Βενετίας Μπλιάμπτη είναι πλήρως εξειδικευμένο σε θέματα αισθητικής δερματολογίας, εξοπλισμένο με σύγχρονα, ιατρικά, εγκεκριμένα μηχανήματα και μέσα για την φροντίδα και την ίαση του δέρματος. H δερματολόγος κα Μπλιάμπτη διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένη τεχνογνωσία στον τομέα της κλινικής δερματολογίας και στην παροχή επεμβατικών και μη θεραπειών στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας. Οι χώροι του ιατρείου από την υποδοχή ως τα αίθουσες θεραπειών και τα laser φτιαγμένοι με ιδιαίτερη επιμέλεια και φροντίδα δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον ώστε η επίσκεψη του κάθε ασθενή να είναι μια άνετη εμπειρία.


Αυτή την φορά υποδέχονται στο ιατρείο την τεχνολογία Exilis Εlite και το εξελιγμένο μηχάνημα Exilis που συνδυάζει την δράση μονοπολικής ραδιοσυχνότητας και υπερήχων ταυτόχρονα.

💠Έχει σχεδιαστεί για να κάνει σύσφιξη, μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, καθώς επίσης και για τη μείωση του λιπώδους ιστού, σε πρόσωπο και σώμα. Το αποτέλεσμα αυτό είναι συνδυασμός ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων και υπέρηχου με ελεγχόμενη θερμότητα, με στόχο τον εν τω βάθη ιστό, αντιμετωπίζοντας έτσι τις βαθιές ρυτίδες, τη χαλάρωση του δέρματος καθώς και τα βαθύτερα στρώματα του λιπώδους ιστού.

💠Η τεχνολογία αυτή έχει έγκριση από τον FDA και χρησιμοποιείται ήδη από δερματολόγους σε όλον τον κόσμο ως το πλέον δραστικό μη επεμβατικό μηχάνημα που παρέχει τη μεγίστη ασφάλεια και το βέλτιστο αποτέλεσμα σε κάθε θεραπεία.

ℹ️Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη θεραπεία που όπως μας είπαν στο Ygeia Derma “κυριολεκτικά θα σας μεταμορφώσει” επικοινωνήστε με το ιατρείο.

Βενετία Μπλιάμπτη, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος – YgeiaDerma
Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 76, Χαϊδάρι Τηλ. 210 5326276

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button