ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΕΙΑΣ

Μπλιάμπτη Βενετία

Η Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Βενετία Μπλιάμπτη διατηρεί το ιδιωτικό της ιατρείο στο Χαϊδάρι. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ειδικεύτηκε στη Δερματολογία – Αφροδισιολογία στο νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων Νόσων ”Α. Συγγρός”. Εξειδικεύτηκε στην αισθητική δερματολογία και LASER θεραπευτική. Η πολύχρονη δραστηριοποίηση στο συγκεκριμένο χώρο ξεκίνησε το 1997 σε ένα από τα πρώτα Δερματολογικά Ιατρεία που πραγματοποίησαν εξελιγμένα συστήματα LASER.Στο ενεργητικό της φέρει χιλιάδες εφαρμογές LASER. Το ιατρείο της είναι ένας σύγχρονος χώρος, εξοπλισμένο με εξελιγμένα μηχανήματα και παροχή υπηρεσιών με σεβασμό στον ασθενή.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Κλινική Δεματολογία – Παιδοδερματολογία

Κοσμητική – Αισθητική Δερματολογία

 • Laser αποτρίχωση
 • Βοτοκλινική τοξίνη (botox)
 • Ενέσιμα εμφυτεύματα (υαλουρονικό οξύ)
 • Μεσοθεραπεία
 • Fractional Laser (ανάπλαση – αναδόμηση)
 • Μικροδερμοαπόξεση
 • Ουλές ακμής Μέλασμα (πανάδες)
 • Κηλίδες
 • Χημικά peelings
 • Ραγάδες
 • Κυτταρίτιδα
 • Βαθύς καθαρισμός – επικουρικές θεραπείες ανάπλασης

Επεμβατική Δερματολογία

 • Αφαίρεση σπίλων, κυστικών μορφωμάτων
 • Αφαίρεση θηλωμάτων
 • Αντιμετώπιση HPV κονδυλωμάτων
 • Σκληροθεραπεία ευρυαγγειών

Εκτίμηση Δερματοσκόπηση – Χαρτογράφηση Σπίλων

Αφροδισιολογία – Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

Συμβεβλημένος ΕΟΠΥΥ


Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 76 12461 | Τηλ.210 53 26 276 | facebook | instagram

Μπλιάμπτη Βενετία 3

Άρθρο της γιατρού Βενετίας Μπλιάμπτη

Hifu Υπέρηχος Σύσφιξης για Lifting σε πρόσωπο και μπράτσα!

Η αντιμετώπιση της χαλάρωσης σε πρόσωπο και σώμα, απαιτεί ολοένα και αποτελεσματικότερες λύσεις, με τον μικρότερο χρόνο αποθεραπείας. Μια επαναστατική τεχνολογία, έρχεται να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας τεχνολογία state – of – art. Βασισμένη στην ενέργεια των υπερήχων. Πρόκειται για την δεύτερη  γενιά καινοτόμου τεχνολογίας υψηλής έντασης , εστιασμένου βάθους  υπερήχων (HIFU) Doublo.

Η χαλάρωση στο πρόσωπο, στο λαιμό, αλλά και στα μπράτσα, στα γόνατα και τους προσαγωγούς, αποτελούν το πεδίο δράσης και καινοτόμου τεχνολογίας. Η ενέργεια των υπερήχων, διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος αλλά και στο υποδόριο λίπος, και το πιο σημαντικό στο σύστημα μεμβρανών που στηρίζει τους κεντρικούς  μύες του προσώπου, το λεγόμενο SMAS.

Μπλιάμπτη Βενετία 11

Το αποτέλεσμα, είναι σύσφιξη και ανόρθωση του προσώπου με τρόπο που μπορούν να δώσουv ένα αποτέλεσμα lifting. Η δράση στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος , προάγει την παραγωγή υγιούς κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την ανάπλαση του  δέρματος και την επιθυμητή σύσφιξη, ιδανικά στο περίγραμμα του προσώπου, στο πηγούνι με εμφανή βελτίωση στο «προγούλι». Εξαιρετική είναι η δράση του στην περιοχή του μετώπου, καθώς , επιτυγχάνεται η ανόρθωση στην περιοχή των φρυδιών  (eyebrow lifting).

Μπλιάμπτη Βενετία 13

Στα χέρια, στην περιοχή των βραχιόνων (μπράτσα) η DOUBLO HIFU τεχνολογία, αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή. Σε ένα πρόβλημα, που αντιμετωπίζει ένα μεγάλο μέρους του πληθυσμού, τα αποτελέσματα είναι  εμφανή, από την πρώτη θεραπεία. Στα πόδια, στην χαλάρωση και το τοπικό πάχος, που εμφανίζονται στην περιοχή των προσαγωγών και των γονάτων, η DOUBLO HIFU τεχνολογία, αποτελεί σημαντικό μέσο, για την σμίλευση και την βελτίωση της εικόνας των ποδιών.

Αξιοσημείωτη είναι η δράση της θεραπείας και στην περιοχή της κοιλιάς, συμβάλλοντας σημαντικά στην σύσφιξη του χαλαρού δέρματος.

Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας συμπληρώνεται και από την απουσία ερεθισμού του δέρματος, καθώς ο ενδιαφερόμενος,  μπορεί να επιστρέψει, κυριολεκτικά, άμεσα στις δραστηριότητές του.

Εντυπωσιακή είναι η άμεση εικόνα lifting στο πρόσωπο, η οποία, ορίζεται σαν μια πρώτη αντίδραση ένδειξης για την περαιτέρω δράση της θεραπείας.

Η ουσιαστική βελτίωση, αρχίζει από τις 3-4 εβδομάδες μετά την θεραπεία, ενώ η βελτίωση συνεχίζεται μέχρι τους 3 μήνες και κάποιες περιπτώσεις είναι πιθανό να συνεχίζει μέχρι τους έξι μήνες.

Στο πρόσωπο, η βελτίωση και ανόρθωση είναι εφικτά με μόνο μια θεραπεία και στο σώμα, μπορεί να υπάρχει η επανάληψη μετά από περίπου 3 μήνες.

Στα μεγάλα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας DOUBLO  HIFU, δεύτερης γενιάς, είναι η πιο άνετη εφαρμογή, καθώς η ενόχληση κατά τη διάρκεια της θεραπείας, είναι μικρότερη, χρησιμοποιώντας παράλληλα, υψηλές εντάσεις, για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Άλλωστε, το σύστημα της θεραπείας DOUBLO HIFU, ανήκει στα δύο μοναδικά παγκοσμίως, το οποίο διαθέτει την state-of-the-art τεχνολογία, με το ειδικό λογισμικό και κεφαλές, ώστε παράλληλα με την θεραπεία, να γίνεται ταυτόχρονα και η απεικονιστική παρακολούθηση των ιστών με υπερηχογραφία, ώστε να πραγματοποιείται με μεγάλη ακρίβεια, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Άλλωστε, στην συγκεκριμένη θεραπεία, η ασφάλεια συναντά την αποτελεσματικότητα καθώς, σε κλινικές μελέτες αποδείχτηκε πως  το ποσοστό πάνω από 85% έχει εξαιρετική βελτίωση αμέσως μετά από μία μόνο θεραπεία, μετά από 2-3 εβδομάδες.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button