ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Φέτος δεν υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες για τον στολισμό”

Ο κ. Τάκης Σπίνουλας, πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Χαϊδαρίου, μιλάει στο “Χαϊδάρι Σήμερα” για το γιορτινό Χαϊδάρι -στολισμό και πρόγραμμα εκδηλώσεων. Επισημαίνει ότι φέτος ο στολισμός δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος με την στενότητα που υπάρχει, αλλά και ότι στην εικόνα του κέντρου συνέβαλαν και οι καταστηματάρχες. Μας λέει ακόμη ότι τα καταστήματα εξόδου έχουν πληρότητα στις κρατήσεις, χάρη στις χαμηλές τιμές, στο καλό service και στην καλή ποιότητα.

«Αν σκεφτούμε τα λιγοστά χρήματα που είχε να διαθέσει για φέτος ο Δήμος και το γεγονός πως τα προηγούμενα χρόνια ο γιορτινός στολισμός της πόλης ήταν ανύπαρκτος, λογικό είναι να μην έχει κανείς μεγάλες προσδοκίες. Την επόμενη χρονιά με τον ήδη υπάρχοντα στολισμό και με μια καλύτερη πρόταση που θα κάνουμε οι καταστηματάρχες, θα είναι σίγουρα αρκετές φορές καλύτερος.

Να σας αναφέρω πως κατά ένα μέρος συμβάλαμε και εμείς οι καταστηματάρχες, με τον εξοπλισμό που προμηθευτήκαμε και στολίσαμε μπροστά από τις επιχειρήσεις μας. Γενικά πιστεύω πως για τις . Άλλωστε χάρη σε εμάς στολίστηκε η Καραϊσκάκη, ενώ με βάση το φετινό μπάτζετ δεν μπορούσε να γίνει κάτι αντίστοιχο στις υπόλοιπες γειτονιές.

Η δημοτική αρχή σε καμία περίπτωση δεν μας ζήτησε να βάλουμε το χέρι στην τσέπη για το στολισμό. Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου, πρώτα θα το παρακολουθήσουμε και μετά θα το κρίνουμε.

Από την μεριά μας οι καταστηματάρχες της εστίασης κοιτάξαμε όχι μόνο να κρατήσουμε την πελατεία μας, αλλά και να φέρουμε κόσμο στο Χαϊδάρι. Έτσι τα φετινά Χριστούγεννα οι τιμές στα καταστήματά μας όχι μόνο παραμένουν σταθερές, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις είναι λίγο πιο χαμηλές, λόγω της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση. Έτσι όλες αυτές τις μέρες όλα τα μαγαζιά στην Καραϊσκάκη έχουν πληρότητα στις κρατήσεις, χάρη στις χαμηλές τιμές, στο καλό service και στην καλή ποιότητα».

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button