ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Σύσκεψη για τα μέτρα πρόληψης της διάδοσης του κορωνοϊού στη Δυτική Αθήνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύσκεψη για τα μέτρα πρόληψης της διάδοσης του κορωνοϊού στη Δυτική Αθήνα 1Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός συμμετείχε στη σύσκεψη του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) για τα μέτρα πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 10 Μαρτίου. Η πρόταση του Δημάρχου Χαϊδαρίου, του Προέδρου του ΑΣΔΑ Ανδρέα Παχατουρίδη και της πλειονότητας των Δημάρχων, ήταν η εισήγηση στην κυβέρνηση για την αναστολή της λειτουργίας των σχολείων όλης της Ελλάδας όπως και τελικά αποφασίστηκε από το αρμόδιο Υπουργείο.

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου και άλλοι Δήμαρχοι πρότειναν την εφαρμογή πρόσθετων μέτρων για την πρόληψη εξάπλωσης του ιού, όπως η αναστολή λειτουργίας των πολιτιστικών και αθλητικών Τμημάτων των Δήμων και οι περιορισμοί σε άλλες αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες.

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός αναφέρθηκε και στην ανάγκη να διασφαλιστεί η συνέχιση της παροχής υπηρεσιών στους κατοίκους από τους Δήμους, με ιδιαίτερο βάρος στις υπηρεσίες προς τις πιο ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button