ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας: Στηρίζουμε παντού προοδευτικά ψηφοδέλτια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας για τον δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών θέλει να καλέσει τους πολίτες που συντάχθηκαν με τον αγώνα μας, τους φίλους μας, τα μέλη μας, τα στελέχη μας αλλά και όλους τους πολίτες, να στηρίξουν με αποφασιστικότητα, παντού, προοδευτικά ψηφοδέλτια.

Στο Αιγάλεω στηρίζουμε την παράταξή με επικεφαλής τον Δημήτρη Μπίρμπα, αλλά σε κάθε δήμο, ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχουν υποψήφιοι που υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία την πρώτη Κυριακή, πρέπει να στηριχθούν με την καρδιά και την ψυχή μας τα προοδευτικά ψηφοδέλτια. Να δώσουμε μήνυμα ότι η παράταξη της προόδου, της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης είναι παρούσα και εξακολουθεί να κερδίζει συνειδήσεις και να αλλάζει τις ζωές των πολιτών.

Απευθύνουμε ταυτόχρονα ένα πλατύ δημοκρατικό προσκλητήριο σε όλους τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες. Στο προσκλητήριό μας αυτό δεν περισσεύει κανείς και καμιά. Ζητάμε τη στήριξη όλων στο ψηφοδέλτιο της Δύναμης Ζωής, στο ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου, που δίνει τη μάχη απέναντι στον εκπρόσωπο του παλαιοκομματισμού, του νεο-φιλελευθερισμού και της συντήρησης.

Για την Γραμματεία της Ν.Ε.

ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας

Κώστας Ξυνογαλάς

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button