ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Συνεστίαση Πολιτών σε Δράση – Φωτορεπορτάζ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συνεστίαση των «ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»  την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 στο χώρο εκδηλώσεων «ΕΠΑΥΛΗ» στην περιοχή Δαφνί Χαϊδαρίου.

Θοδωρής Σπηλιόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος
Θοδωρής Σπηλιόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος
Σε  μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο, οι πολίτες της πόλης μας έδωσαν το παρών, για να δηλώσουν ότι συμπαρατάσσονται ενεργά με το Θοδωρή Σπηλιόπουλο και τους συνεργάτες του, στην προσπάθεια τους για ένα Χαϊδάρι σύγχρονο, για ένα Χαϊδάρι σε τροχιά δημιουργίας και προόδου.
Ο  υποψήφιος δήμαρχος Θοδωρής Σπηλιόπουλος στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τους πραγματικά πολλούς φίλους της δημοτικής κίνησης για την ανταπόκρισή τους, τόνισε την κρισιμότητα των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου του 2019 για την πόλη του Χαϊδαρίου.
Ειδικότερα αναφέρθηκε στην πλήρη εγκατάλειψη της πόλης από την παρούσα δημοτική αρχή και στο όραμα του ίδιου, αλλά και συνολικά των «ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» για μια πόλη  σύγχρονη, δημιουργική, δημοκρατική.
Θοδωρής Σπηλιόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος
Δήμαρχος Αιγάλεω Δ. Μπίρμπας – Θ. Σπηλιόπουλος
Έθεσε τους βασικούς άξονες για την αναβάθμιση της πόλης σε ζητήματα που αφορούν όλους τους κατοίκους:
– Τακτική συγκοινωνία και εύκολη πρόσβαση των κατοίκων της στο μετρό.
– Σύγχρονη  διαχείριση των απορριμμάτων και την ανακύκλωση.
– Λειτουργία των παιδικών σταθμών και των αθλητικών υποδομών, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων.
– Προστασία   του φυσικού  περιβάλλοντος της περιοχής και ανάδειξη των μνημείων και της ιστορίας της πόλης.
– Σεβασμός στους πολίτες  με αναπηρία.
Στο κλείσιμο της ομιλίας του ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος επιφύλαξε μια έκπληξη στους παρευρισκόμενους, ανακοινώνοντας τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που θα τον πλαισιώσουν στο ψηφοδέλτιο της κίνησης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο  Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας  Π. Πολάκης, οι βουλευτές Α. Καββαδία και Χ. Καφαντάρη, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Θ. Σχοινάς, ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δ. Μπίρμπας, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.
Ειδική αναφορά έγινε στο Χαϊδαριώτη υπουργό Μεταναστευτικής  Πολιτικής,  Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος απέστειλε χαιρετισμό από το εξωτερικό, όπου βρισκόταν για υπηρεσιακούς λόγους.
Τους εγκάρδιους χαιρετισμούς στην εκδήλωση απέστειλαν επίσης ο Σωτήρης Παπαϊωάννου (πρόεδρος Α.Ο Χαϊδαρίου) και  η ηθοποιός Κερασία Σαμαρά.
Θοδωρής Σπηλιόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος
Το τραπέζι των Υγειονομικών: Παύλος Πολάκης – Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Θοδωρής Σπηλιόπουλος – Οδοντίατρος, μέλος ΔΣ «ΑΤΤΙΚΟΝ», υποψήφιος Δήμαρχος, Κώστας Δραγώνας – Διοικητής «ΑΤΤΙΚΟΝ», Θύμιος Γωργόπουλος, – Διοικητής «ΕΡΥΘΡΟΥ».

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button