ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Συναυλία Δημήτρη Υφαντή, πλατεία Δάσους – Φωτορεπορτάζ και πλήρες Video

Ο Δημήτρης Υφαντής τήρησε την υπόσχεσή του για ένα πολύχρωμο ταξίδι χωρίς όρια στην ελληνική μουσική και κατά γενική ομολογία εντυπωσίασε με τον καταπληκτικό τρόπο που διασκεύασε – σύνδεσε – τραγούδησε τόσο διαφορετικά ακούσματα. Το Γραμματόσημο τήρησε τις… αποστάσεις, αλλά και την δέσμευσή του με την ποιότητα. Έτσι η τρίωρη συναυλία στην πλατεία του Δάσους ευχαρίστησε τον κόσμο που την παρακολούθησε με θρησκευτική προσήλωση. Πάντα τέτοια λοιπόν και -καλώς εχόντων των πραγμάτων- ελπίζουμε τον Σεπτέμβριο να έχουμε κι άλλες ανάλογες βραδιές. Ακούσαμε από το επιχειρηματία Γιάννη Στύλιο σκέψεις για δίδυμο Σαλέα – Βιτάλη (!) ή κάτι ανάλογο, αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτε ακόμη. Είναι και οι καιροί περίεργοι…

Η συναυλία του Δημήτρη Υφαντή πλαισίωσε μια ακόμη ωραία πολιτιστική πρωτοβουλία του Γραμματόσημου. Συγκεκριμένα την έκθεση φωτογραφίας “Βόλτες στο Χαϊδάρι του τότε…” από το πλούσιο υλικό του συλλέκτη και ερευνητή ιστορικών ντοκουμέντων της πόλης μας, Γιάννη Ιγγλέση. Αξίζει να επισκεφθείτε την έκθεση στον όροφο του Γραμματόσημου, ενώ εντός των ημερών θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και σχετική τηλεοπτική εκπομπή από το “Χαϊδάρι Σήμερα TV”.

Ακολουθεί το video της μουσικής εκδήλωσης του σχήματος “Τρεις στον αέρα” και φωτογραφίες από τη βραδιά.

Ο δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Μάνος Πετούσης και ο εντεταλμένος σύμβουλος Τεχνικής Υπηρεσίας, Βασίλης Καρατζαφέρης.
Μιχάλης Σελέκος, Μόσχος Χουδελούδης, Βασίλης Αυγέρης.
Δημήτρης Μαραβέλιας, Δημήτρης Χρηστάκης.
Ηπειρώτες στη συναυλία του Ηπειρώτη Δημήτρη Υφαντή. Στο βάθος η πρόεδρος του Συλλόγου Τζένη Μπέτση και αριστερά ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Σούκης.
Ο Βασίλης Σαλέας στη μουσική βραδιά που διοργάνωσε ο “αδελφός του”, όπως τον αποκάλεσε, Γιάννης Στύλιος.
Και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ήταν εκεί.
Ο Δημήτρης Σούκης με στελέχη της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας.

Παρόμοια Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button