ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Συναγερμός στον Δήμο Χαϊδαρίου για την κακοκαιρία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Χαϊδαρίου για την αντιμετώπιση των πιθανών προβλημάτων λόγω της κακοκαιρίας των προσεχών ημερών.

Συνεργεία των υπηρεσιών Καθαριότητας, Πρασίνου, Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας με όλα τα διαθέσιμα μηχανήματα του Δήμου θα είναι σε 24ωρη επιφυλακή για να παρέμβουν όπου χρειαστεί. Έχει γίνει επαρκής προμήθεια αλατιού για να αντιμετωπιστεί ο παγετός στους δρόμους. Οι κάτοικοι μπορούν να προμηθεύονται αλάτι για τις αυλές και τα πεζοδρόμια τους όσο διαρκεί  η κακοκαιρία, και αύριο Κυριακή ώρες 16:00 -24:00, από τα γραφεία της  Υπηρεσίας Καθαριότητας. 

Στην έκτακτη σημερινή σύσκεψη με τηλεδιάσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δυτικού Τομέα της Αθήνας υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρέα Λεωτσάκου, συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Καρατζαφέρης, αρμόδιος για θέματα Πολιτικής Προστασίας. Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η διάθεση ενός μηχανήματος τύπου JCB από την Περιφέρεια για ανάγκες του Δήμου Χαϊδαρίου και η δημιουργία στο Δαφνί, στο ρεύμα ανόδου προς Αθήνα της Εθνικής οδού, σημείου διανομής αλατιού για όσο διαρκέσει ο χιονόπτωση και ο παγετός.

Στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου θα λειτουργεί, για όσο συνεχίζεται το κύμα ψύχους, θερμαινόμενος χώρος για κάθε πολίτη που θα τον χρειαστεί, με τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό. Η Κοινωνική Υπηρεσία θα δέχεται  αιτήματα κατοίκων που χρειάζονται συνδρομή για την αντιμετώπιση κάθε είδους προβλημάτων (μοναχικά άτομα, μετακινήσεις ασθενών, στήριξη κοινωνικά αδύναμων οικογενειών κλπ).

Τηλέφωνα επικοινωνίας για αναφορά προβλημάτων και αιτήματα συνδρομής:

210 5818860 (Υπηρεσία Καθαριότητας)

213 2047200 (Δημαρχείο)

213 2047266 (Κοινωνική Υπηρεσία).

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button