ΚΟΣΜΟΣ

Σύλλογος Γυναικών Χαϊδαρίου: Για το λαό της Παλαιστίνης – Συγκέντρωση στο Σύνταγμα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Γυναικών Χαϊδαρίου (μέλος της ΟΓΕ) εκφράζει την αλληλεγγύη του και τη στήριξη του στο δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης , βρίσκεται στο πλάι των ηρωικών γυναικών και παιδιών τους που παλεύουν   ενάντια στη βία και την τρομοκρατία της ισραηλινής κατοχής.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών φέρνουν στο φως  για μία ακόμα φορά τα εγκλήματα που διαπράττονται  από το ισραηλινό κράτος σε βάρος ενός λαού που αντιμετωπίζει καθημερινά την κλιμάκωση των επιθέσεων σε βάρος του, με τις  επιδρομές, τους βομβαρδισμούς, τις επιθέσεις που αφήνουν πίσω τους εκατοντάδες νεκρούς, τραυματισμένους, ξεσπιτωμένους, ενώ χιλιάδες πολιτικοί κρατούμενοι, ανάμεσά τους εκατοντάδες παιδιά βρίσκονται στις ισραηλινές φυλακές

Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια σ’ αυτούς που γεννούν, τρέφουν και διαιωνίζουν αυτή τη βαρβαρότητα. Παλεύουμε ενάντια τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ – ΕΕ και των συμμάχων τους που διαχρονικά οπλίζουν και στηρίζουν τα ισραηλινά εγκλήματα κατά των Παλαιστινίων.

Αποκαλύπτουμε το βρώμικο ρόλο των ελληνικών κυβερνήσεων που ρίχνουν νερό στο μύλο της ισραηλινής κατοχής στην Παλαιστίνη, αναβαθμίζοντας πολύπλευρα τη συνεργασία με το ισραηλινό κράτος – δολοφόνο, ενώ αρνούνται να υλοποιήσουν την ομόφωνη απόφαση της Ελληνικής Βουλής του 2015 για αναγνώριση ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους.

Συνεχίζουμε ανυποχώρητα στο πλευρό του λαού και των γυναικών της Παλαιστίνης και στον αγώνα μέχρι να τερματιστεί η Ισραηλινή κατοχή και οι εποικισμοί, μέχρι να επιστρέψουν οι πρόσφυγες στα σπίτια τους, μέχρι να ελευθερωθούν οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις Ισραηλινές φυλακές, μέχρι τη νίκη για Παλαιστίνη ανεξάρτητη στα όρια του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ και το λαό κυρίαρχο στον τόπο του.

Απαιτούμε:

  • Καμία εμπλοκή στον σφαγιασμό του παλαιστινιακού λαού. Να σταματήσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Να αποσυρθεί η φρεγάτα “ΨΑΡΑ” από την περιοχή.
  • Να σταματήσει κάθε οικονομική – πολιτική – στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.
  • ΤΩΡΑ αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους

Καλούμε το λαό του Χαϊδαρίου να συμμετάσχουμε μαζικά στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης, που οργανώνουν Ομοσπονδίες και Εργατικά Σωματεία την Τετάρτη 18 Οκτώβρη 2023 στις 19.00 στο Σύνταγμα και μαχητικά να πάρουμε μέρος στην πορεία στην πρεσβεία του Ισραήλ και να βροντοφωνάξουμε:

ΛΕΥΤΕΡΙΑ στην ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button