ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σύλληψη ανήλικων για συνθήματα της Χρυσής Αυγής στη Ν.Δ. Χαϊδαρίου

Στους τοίχους της Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου γράφουν τα συνθήματά τους και λύνουν τις διαφορές τους υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα από τη μια και της Χρυσής Αυγής από την άλλη. Για την τελευταία “παρέμβαση” συνελήφθησαν δύο ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Θυμίζουμε πως λίγα 24ωρα πριν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες έγραψαν συνθήματα υπέρ του του απεργού πείνας σε τοίχους των γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου, στην Στρ. Καραϊσκάκη.  

Κάποιοι δεν θέλησαν να το αφήσουν αναπάντητο. Λίγο πριν τις 9 το βράδυ του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου, ένας 14χρονος και ένας 16χρονος από Αγία Βαρβάρα και Χαϊδάρι, με ένα μαύρο σπρέι πήδηξαν τη μάντρα και παραποίησαν τα προαναφερθέντα συνθήματα και τα μετέβαλαν υπέρ της Χρυσής Αυγής. Επιπλέον ζωγράφισαν στους ίδιους τοίχους σύμβολα της Χρυσής Αυγής.

Όταν τελείωσαν το γράψιμο, πήγαν να περάσουν απέναντι στην Πλατεία Ηρώων. Τη στιγμή εκείνη  άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ τους εντόπισαν με το σπρέι στο χέρι και τους συνέλαβαν.

Από το Τμήμα Κρατικής Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία. Αντιμετωπίζουν την κατηγορία της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία. Παράλληλα κλήθηκαν άμεσα οι γονείς τους, για να ενημερωθούν από τους αστυνομικούς. Οι δύο ανήλικοι, με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι. 

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button