ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Συνθήματα υπέρ Κουφοντίνα στα γραφεία της ΝΔ Χαϊδαρίου

Συνθήματα και τρικάκια υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα στον προαύλιο χώρο των γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου.

Άγνωστοι -μέχρι στιγμής- δράστες, τα ξημερώματα της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου, έγραψαν συνθήματα με σπρέι στους τοίχους περιμετρικά του κτηρίου και πέταξαν τρικάκια υπέρ του εκτελεστή της 17Ν. Παράλληλα με σπρέι παραποίησαν την ταμπέλα σε  Νέα Χουντοκρατία και έβαψαν την πόρτα.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό το μεσημέρι της ίδιας ημέρας από τη γραμματέα της ΔΗΜ.Τ.Ο, Βίκυ Κακάλη, που περνούσε τυχαία  από την Καραϊσκάκη. Έσπευσε να το καταγγείλει στο Τ.Α. Χαϊδαρίου, που την παρέπεμψε στο αρμόδιο Τμήμα Κρατικής Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Άνδρες της υπηρεσίας πήραν φωτογραφίες για να συμπεριληφθούν στο φάκελο της υπόθεσης, ενώ παρατήρησαν πως οι δράστες δεν ακούμπησαν σε κανένα σημείο του εξωτερικού χώρου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στη διάρκεια της κατάθεσής της η κ. Κακάλη ζήτησε την ποινική δίωξη των δραστών, με σκοπό να μην μπει στο αρχείο η υπόθεση.

Σε επικοινωνία που είχε το «Χαϊδάρι Σήμερα» με τη γραμματέα της ΔΗΜ.Τ.Ο., απαντώντας σε σχετικό μας ερώτημα, ανέφερε πως δεν υποψιάζεται κάποια πρόσωπα, ή ίδια όμως θεωρεί ως πιθανό οι δράστες να είναι Χαϊδαριώτες. 

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button