ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Summer camp στην Νέα Παιδεία!

 

Το καλοκαίρι έφτασε και ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών μας είναι μια ευκαιρία για δημιουργική αξιοποίηση, συνδυάζοντας τον αθλητισμό, το παιχνίδι και τη μάθηση. Στα Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία έχουμε σχεδιάσει μια σειρά εκπαιδευτικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν μαθητές και μαθήτριες από το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό μέχρι και το Γυμνάσιο.

Το μοναδικό Camp που συνδυάζει γνωστικό αντικείμενο, αθλητισμό και ψυχαγωγία σε έναν αρμονικό συνδυασμό, λόγω της αρμονικής συνύπαρξης μιας πλειάδας καταξιωμένων καθηγητών-δασκάλων από τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ και γυμναστών-προπονητών από τον Αθλητικό Σύλλογο ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Εγγραφές έως 30/5. Δεκαπέντε αθλήματα, τρία γνωστικά αντικείμενα, ψυχαγωγία σε ένα κυκλικό πρόγραμμα με ομάδες δέκα παιδιών. Προπονητές από τον Α.Σ. Νέα Παιδεία. Γνωστικό αντικείμενο από τους καθηγητές των εκπαιδευτηρίων. Πρωινό και Γεύμα (παραδοσιακής κουζίνας) Μεταφορά με τα σχολικά.

Σημαντική βοήθεια στην επίτευξη των στόχων των προγραμμάτων παίζουν η κτιριακή και υλικοτεχνική υποδομή των Εκπαιδευτηρίων.

  • Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της Νέας Παιδείας περιλαμβάνονται γήπεδα ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης, κλειστό γυμναστήριο, αίθουσα θεάτρου και προβολών, εργαστήρια πληροφορικής, καλλιτεχνικών, μουσικής κ.α.
  • Επιστροφή καθημερινά το απόγευμα στο σπίτι με σχολικά των εκπαιδευτηρίων.
  • Το παιδί «γνωρίζει» πάνω από 10 αθλήματα σε υψηλό επίπεδο από επαγγελματίες προπονητές.
  • Η πολυετής εμπειρία των συντελεστών του Camp εξασφαλίζει το μέγιστο βαθμό λειτουργίαςhttps://www.neapaideia.gr/summer-camp

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button