ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στον Εισαγγελέα επειδή εγκατέλειπε απροστάτευτους τους κατάκοιτους γονείς του

 

Στο έλεος του Θεού φέρεται να άφηνε τους δύο κατάκοιτους γονείς του ένας συνδημότης μας, αδιαφορώντας για την τύχη τους.

Τα περιστατικά που περιγράφουμε συνέβησαν στο κεντρικό Χαϊδάρι και προκάλεσαν την παρέμβαση της Αστυνομίας και του Εισαγγελέα, μετά από καταγγελία γειτόνων.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον, αφού και οι δύο πάσχουν από αλτσχάιμερ. Ο γιος τους, που σύμφωνα με περιγραφές γειτόνων πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, συγκατοικούσε μαζί τους για οικονομικούς λόγους. Ωστόσο, όπως καταγγέλθηκε, καθημερινά κλείδωνε την πόρτα του σπιτιού και έλειπε άσκοπα για πολλές ώρες, αφήνοντας αβοήθητους τους ανήμπορους γέρους και χωρίς επίβλεψη.

Η γειτονιά είχε αντιληφθεί το πρόβλημα και κάποιοι πήραν πρωτοβουλία. Μετά από καταγγελίες περιοίκων στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, ο γιος συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, στον Εισαγγελέα, με το εισηγητικό της έκθεσης ηλικιωμένων.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι αναμένεται να παραπεμφθεί σε κάποιο ίδρυμα για φιλοξενία. Παράλληλα εξετάζεται από τους αρμόδιους επιστημονικούς φορείς, αν ο γιος τους χρήζει εγκλεισμού σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button