ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο κρατητήριο Χαϊδαρίου για τροχαία παράβαση – Επικαλέστηκε οικονομική αδυναμία

Στα κρατητήρια του Α.Τ. Χαϊδαρίου πέρασε μια νύχτα ένας Νικαιώτης για τροχαία παράβαση στο παρελθόν. Παραλίγο να βρεθεί και στη φυλακή, αλλά έγινε διακανονισμός της οφειλής από την ποινή του.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Μαΐου άνδρες της Άμεσης Δράσης τον σταμάτησαν για έλεγχο στα Κουνέλια, ενώ κινούνταν με το παπί του.

Όπως εξακριβώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας. Συγκεκριμένα είχε καταδικαστεί ερήμην σε φυλάκιση έξι μηνών για οδήγηση δικύκλου χωρίς δίπλωμα, ποινή εξαγοράσιμη.

Ο συλληφθείς είναι 38 ετών, κάτοικος Νίκαιας. Υποστήριξε στους αστυνομικούς πως εργάζεται στον κλάδο της εστίασης και πως λόγω της κρίσης του κορωνοϊού, δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να τακτοποιήσει το ένταλμα.  

Το μεσημέρι της Δευτέρας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκτελέσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η δικηγόρος του ζήτησε αναστολή εκτέλεσης της ποινής, κάτι που έγινε δεκτό και διακανόνισε την εξαγορά της. Το συνολικό ποσό της οφειλής διαβιβάστηκε στην οικεία Δ.Ο.Υ και ο εντολέας της αφέθηκε ελεύθερος.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button