ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Σταθμός Αγία Μαρίνα: Προσαγωγή δυο ανδρών ύποπτων για εμπόριο βρεφών – “Μου το άρπαξαν”, λέει η μητέρα

Η στάση δύο ανδρών που εμφανίστηκαν στο Μετρό της Αγίας Μαρίνας κρατώντας ένα μωρό 8 μηνών χωρίς τη μητέρα του, κίνησε τις υποψίες στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας Αιγάλεω, που κάλεσαν την Αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν τους άνδρες και τους έκαναν ερωτήσεις σχετικά με το μωρό, εκείνοι αρνήθηκαν να δώσουν απαντήσεις και ανέφεραν μόνο πως το άφησε η μητέρα του για να το πάνε βόλτα.

«Δεν είχαν τίποτα μαζί τους, ούτε μπιμπερό. Τίποτα. Ήταν δύο άνδρες με ένα μωρό», δήλωσε αστυνομικός στον Alpha. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ειδοποίησαν τη μητέρα η οποία ανέφερε πως της άρπαξαν το παιδί μέσα από το σπίτι. Οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν στην προσαγωγή των δύο ανδρών, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ισχυρισμοί.

Η εξέλιξη της υπόθεσης εδώ: Αιγάλεω: Θρίλερ με αρπαγή βρέφους – Δύο συλλήψεις, ύποπτη η μητέρα

Σε ανάρτησή του σήμερα το απόγευμα (8/8) ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Γιάννης Γκίκας, αναφέρει ότι καταλυτικό ρόλο έπαιξαν μέλη της Δημοτικής Αστυνομίας. Πιο συγκεκριμένα σημειώνει: “Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τα μέλη της Δημοτικής Αστυνομίας, καθώς και τους υπαλλήλους του Δήμου μας, που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην εξάρθρωση πιθανού κυκλώματος εκμετάλλευσης βρεφών. Η παρατηρητικότητά τους, το αίσθημα ευθύνης και το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού με το οποίο ενήργησαν, συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε η Ελληνική Αστυνομία και η Εισαγγελία Ανηλίκων να ξετυλίξουν αστραπιαία το κουβάρι του νήματος μέχρι τέλους.”

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button