ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Αιγάλεω: Θρίλερ με αρπαγή βρέφους – Δύο συλλήψεις, ύποπτη η μητέρα

Μία περίεργη υπόθεση που δεν αποκλείεται να συνδέεται με εμπόριο βρεφών απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με τον Alpha δημοτικοί αστυνομικοί στο Αιγάλεω είδαν δύο άνδρες να κρατούν ένα βρέφος οκτώ μηνών ενώ κινούνταν κοντά στον σταθμό του Μετρό «Αγία Μαρίνα».

Αυτό που παραξένεψε τους δημοτικούς αστυνομικούς ήταν ότι ο ένας κινούνταν νευρικά ενώ ο δεύτερος κρατούσε στην αγκαλιά του ένα βρέφος, χωρίς να έχει πάνω του κανένα προσωπικό του αντικείμενο, ενώ μαζί τους δεν υπήρχε καμία γυναίκα. Έτσι λοιπόν τους προσέγγισαν, ρωτώντας τους διάφορα πράγματα. Παράλληλα φρόντισαν να ενημερώσουν την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής.

Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες άρχισαν να πέφτουν σε αντιφάσεις σε ερωτήσεις αστυνομικών, λέγοντας πως το μωρό είναι της κολλητής τους φίλης και όταν οι αστυνομικοί τους είπαν να επικοινωνήσουν μαζί της, φέρεται ο ένας να είπε στον άλλο «στο είπα, θα μπλέξουμε». Οι δράστες, αφού κατάφεραν δύσκολα να βρουν το τηλέφωνο της υποτιθέμενης φίλης τους, όταν τη κάλεσαν παρουσία των αστυνομικών, η 31χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία ισχυρίστηκε πως τους γνώριζε αλλά ότι της άρπαξαν το παιδί μέσα από το σπίτι την ώρα που η ίδια έκανε μπάνιο.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Αιγάλεω, όπου εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησαν πως είχαν σκοπό να πουλήσουν το αγοράκι σε συνεννόηση με τη μητέρα του, για 50.000 ευρώ και πως είχαν κλείσει ραντεβού με τους αγοραστές.

Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο «Ανηλίκων», όπου εκεί άλλαξαν τα λεγόμενά τους, αφού ισχυρίστηκαν πως είπαν ψέματα στην προηγούμενη κατάθεσή τους γιατί φοβήθηκαν και πως πήγαν μόνο μία βόλτα με το μωράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Ανηλίκων», ίσως δεν πρόκειται για κύκλωμα εμπορίας βρεφών, καθώς η τιμή που ανέφεραν οι δύο δράστες, δεν συμπίπτει με τα συνήθη ποσά σε τέτοιου είδους κυκλώματα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, η γυναίκα μένει στον Κολωνό και έχει άλλα τέσσερα παιδιά. Οι δύο άνδρες, δήλωσαν κάτοικοι Αμπελοκήπων και Κερατσινίου. Η αστυνομία θεωρεί και την ίδια ύποπτη, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στο αν έχει διαπράξει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν.

Το μωράκι για προληπτικούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγία Σοφία, όπου και βρίσκεται ακόμη.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button