ΑΓΟΡΑ

Σπηλιώτης Service – Κοπή ριζών σε αγωγούς, χωρίς σκαψίματα

Σε αρκετές περιπτώσεις το οριζόντιο δίκτυο της αποχέτευσης περνάει μέσα από ακάλυπτους χώρους όπως (κήπους, αυλές, κλπ.). Οι ρίζες των φυτών και δέντρων που βρίσκονται εκεί ορισμένες φορές εισέρχονται μέσα στον αποχετευτικό αγωγό ή στα φρεάτια, όπου υπάρχουν, λόγω της αυξημένης υγρασίας για να τραφούν. Αυτό προκαλεί φυσικά πρόβλημα στη διέλευση τον λυμάτων με αποτέλεσμα το φράξιμο του αγωγού.

INFO:

Περραιβού 26 Χαϊδάρι, 

698 65 88 384, 693 11 96 617,

 [email protected] 

Δευτέρα – Κυριακή, όλο το 24ωρο.

Κοπή ριζών

Η Σπηλιώτης Service  έχει την δυνατότητα να  επεμβαίνει στη δύσκολη αυτή περίπτωση χωρίς σκαψίματα και μεγάλα έξοδα. Εισάγει μηχάνημα υδροβολής με ειδικό εξάρτημα κοπής ριζών (ριζοκοπτικό). Με την τεχνική αυτή αφαιρεί όλες της ρίζες για να επανέλθει ο αγωγός σας στην κανονική του μορφή και να γίνεται σωστά η ροή των λυμάτων, διατηρώντας την καλή κατάσταση των σωληνώσεων του.

Ποιοι είμαστε

Η εταιρία μας, Σπηλιώτης Service, είναι μια εταιρία υδραυλικών. Εξειδικεύεται σε θέματα που αφορούν απόφραξη και συντήρηση αποχετευτικών αγωγών και φρεατίων. Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, κουζίνας, σιφωνίου κλπ. Απολύμανση (μυοκτονία και εντομοκτονία πχ  κατσαρίδες, κουνούπια κλπ.), με πιστοποιητικό και αριθμό αδείας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Έλεγχος με ενδοσκοπική κάμερα για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην αποχέτευσή σας. Κοπή ριζών σε αγωγούς αποχέτευσης. Άντληση υδάτων σε υπόγεια, βόθρους κλπ. Επισκευή αποχετεύσεων, δίχως περιττά σκαψίματα και κόστη.
Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που εργάζεται καθημερινά σε αρκετές περιοχές της Αττικής. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, τα εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα  υδροβολής οχήματα της εταιρίας μας, καθώς και η καλή μας διάθεση, μπορούν να δώσουν άμεσα λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Με ένα τηλεφώνημα, θα βρεθούμε κοντά σας, σε όποιο σημείο της Αττικής και αν βρίσκεστε.
Σεβόμαστε τον χώρο σας και φροντίζουμε για την Καθαριότητά του. Μετά το πέρας των όποιων εργασιών μας στο χώρο σας, φροντίζουμε να απομακρύνουμε τα στερεά λύματα και να καθαρίσουμε τις επιφάνειες, ώστε να σας παραδώσουμε τον χώρο καθαρό και έτοιμο προς χρήση .

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button