ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Σπαρακτικό μήνυμα από τη μητέρα της αδικοχαμένης Λίνας Κοεμτζή – “Έχεις μάνα; Έχεις αδερφή;”

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα προς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έστειλε η μητέρα της αδικοχαμένης Λίνας Κοεμτζή, της νεαρής φοιτήτριας, η οποία είχε πέσει θύμα revenge porn το 2016.

Το δικό της μήνυμα προς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο θέλησε να στείλει η μητέρα της αδικοχαμένης Λίνας Κοεμτζή, της νεαρής φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της το 2016, όταν έπεσε από τον 9ο όροφο φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη, αφότου προσωπικές στιγμές της δημοσιοποιήθηκαν στο διαδίκτυο, με την ίδια να πέφτει θύμα εκφοβισμού.

Η κ. Σταυρούλα Κοεμτζή, η οποία ακόμα και σήμερα προσπαθεί να αποδείξει πως ο θάνατος της κόρης της δεν ήταν αυτοκτονία, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Όπως ανέφερε, η κ. Κοεμτζή ένιωσε μεγάλη λύπη, όταν ενημερώθηκε για την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο πρώην παρουσιαστής του “Ράδιο Αρβύλα”, καθώς στο μυαλό της επέστρεψαν οι μνήμες του χαμού της κόρης της.

“Ένιωσα πολύ μεγάλη λύπη, πολύ μεγάλη ντροπή κι επίσης με γύρισαν μνήμες πολύ πίσω. Και δυστυχώς οι μνήμες ήταν κακές. Από εκεί που δεν το περιμένεις, από εκεί σου έρχεται. Ένωσα πάρα πολύ άσχημα. Μέσα από την κοπέλα ένιωσα τη Γαλήνη μου. Εγώ σαν μαμά της Γαλήνης μπορώ να έρθω στη θέση της κοπέλας και να την καταλάβω και να την νιώσω. Αν και δεν τα βίωσα εγώ, τα βίωσε το παιδί μου, και πάλι”, ανέφερε η κ. Κοεμτζή.

“Ξέρεις τι θα ήθελα να πω στον ίδιο; Δεν ήθελα ούτε να τον βρίσω, ούτε να φωνάξω, ήθελα να του κάνω απλά μια απλή ερώτηση… ‘Έχεις μάνα; Έχεις αδερφή;’ Δεν ξέρω αν έχει. Μπορεί να έχει, μπορεί να μην έχει. Είναι γυναίκες”, συνέχισε η ίδια.

Ερωτηθείσα, στη συνέχεια, για το αν πιστεύει πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα τιμωρηθεί, η ίδια απάντησε:

“Μπορεί να τιμωρηθεί, γιατί βλέπω ότι η κοπέλα πολύ καλά έκανε και έκανε καταγγελία και πολύ καλά θα κάνει να το φτάσει στα άκρα. Γιατί ο Στάθης και ο κάθε Στάθης δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διασύρουν και να διαπομπεύουν και να χαλάνε όνειρα και ψυχές αθώων γυναικών και κοριτσιών”.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button