ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Σήμερα στο Χαϊδάρι μιλάει ο πολίτης!

Η σημερινή κινητοποίηση του Χαϊδαρίου και της Δυτικής Αθήνας πηγάζει απ΄ ευθείας από την κοινωνία. Πρόκειται για μία από τις ιστορικές περιστάσεις που η δράση βγαίνει αυθόρμητα και όχι με προτροπές “από πάνω”. Είναι η απάντηση του πολίτη στη μεγαλύτερη πρόκληση που δέχεται η περιοχή μας τις τελευταίες δεκαετίες.

Θα είμαστε όλοι εκεί, γιατί μας αφορά σαν οικογενειάρχες, σαν νέους που θέλουμε βιώσιμο μέλλον, σαν επαγγελματίες και εργαζόμενους που απαιτούμε σεβασμό στη ζωή μας και τη δουλειά μας. Προκοπή χωρίς υγεία και ασφάλεια δεν υπάρχει! Θα είμαστε εκεί με τα παιδιά μας, τους γονείς μας. Θα καλέσουμε τους γείτονές μας.

Η σημερινή συγκέντρωση δεν ανήκει σε κανέναν. Σε καμία ηγεσία, σε κανένα κόμμα, σε καμία παράταξη. Αλλά θα είναι όλοι εκεί! Διοργανώνει η Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου, με τη συμμετοχή όλων των δημοτικών παρατάξεων.

Χτες, απόγευμα Σαββάτου 1 Απριλίου, στην τελευταία συνεδρίαση της Διαπαραταξιακής αποφασίστηκε να μην υπάρχει κανένα πανό κόμματος ή δημοτικής παράταξης και να μην επιτραπεί σε οποιονδήποτε “να καπελώσει” τη συγκέντρωση.

Σήμερα στο Χαϊδάρι μιλάει ο πολίτης! 3

Η πρώτη “σπίθα” ξεπήδησε από τους τοπικούς συλλόγους της Αφαίας, του Δαφνιού και του Δάσους πριν ένα μήνα, με την ανακοίνωση του νέου ιδιοκτήτη του Ναυπηγείου ότι θέλει να κατασκευάσει εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας με καύση φυσικού αερίου. Το Δημοτικό Συμβούλιο ακολούθησε με πρωτοφανή ενότητα και έτσι προέκυψε η Διαπαραταξιακή Επιτροπή.

Ο καθένας μπορεί και πρέπει να είναι σήμερα στην Πλατεία Δημαρχείου χωρίς να φοβάται ότι η παρουσία του θα τύχει πολιτικής εκμετάλλευσης.

Το “Χαϊδάρι Σήμερα” εδώ και ένα μήνα στάθηκε στο πλευρό της κοινωνίας. Γίναμε το βήμα για να εκφραστούν όλοι και όλες, ανοίξαμε τον προβληματισμό προς κάθε κατεύθυνση. Σήμερα θα κάνουμε ζωντανή μετάδοση της συγκέντρωσης, με τη συνεργασία της Streamia, για να φτάσει το μήνυμα της Δυτικής Αθήνας παντού.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button