ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Silver Alert: Εξαφανίστηκε από το Δρομοκαΐτειο η Δήμητρα της Λέσβου

H Δήμητρα, δηλωμένη από τους συγγενείς με το όνομα που υπάρχει στο πιστοποιητικό γέννησης Δημήτρης Καλογιάννης, εξαφανίστηκε από την περιοχή του ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Silver Alert. Είναι σήμερα 64 ετών και εξαφανίστηκε στις 06/04/21.

Έχει γαλανά μάτια και ύψος 1,75μ. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε κόκκινο πουλόβερ και λευκό παντελόνι. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 26/05/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Η ζωή της Δήμητρας

Στα 14 της, η Δήμητρα είχε πει στους γονείς του ότι ήταν κορίτσι. Εκείνοι αντέδρασαν κλείνοντάς την σε ίδρυμα, κι όταν βγήκε της έριχναν κρυφά στο φαγητό ισχυρά φάρμακα. Δραπέτευσε στην Αθήνα όπου έζησε άστεγη για χρόνια, αλλά τελικά είχε γυρίσει στο χωριό του νησιού για να φροντίσει την άρρωστη μητέρα της – για 25 χρόνια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ”Στο Νησί” μεταφέρθηκε στο Δρομοκαϊτειο από τους οικείους του, λίγους μήνες μετά την βάναυση επίθεση που δέχτηκε μέσα στο σπίτι της στην Συκαμιά από εφήβους. Τότε, μια ομάδα νέων, παιδιών αγοριών και κοριτσιών ακόμα και 12 ετών, είχαν εισβάλει κάποιες φορές στο σπίτι της (όπου έμενε μόνος της) και επιδίδονταν σε απρέπειες, τις οποίες κατέγραφαν με τα κινητά τους τηλέφωνα και μετέδιδαν στο διαδίκτυο. Οι σκηνές ήταν σοκαριστικές βλέποντας ένα ευάλωτο άτομο να δέχεται επίθεση από παιδιά μέσα στο σπίτι του. 

Silver Alert: Εξαφανίστηκε από το Δρομοκαΐτειο η Δήμητρα της Λέσβου 1

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button