ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σελέκος σε Ελληνικό Μετρό: Ο κόσμος θα αντιδράσει

ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σταθάς συναντήθηκαν με Διεθύνοντα Σύμβουλο της «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ» Νικόλαο Κουρέτα.

Εκφράζοντας μια χρόνια λαϊκή απαίτηση, η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου έθεσε εκ νέου το πάγιο αίτημα του Δήμου για δημιουργία Σταθμού Μετρό στο Χαϊδάρι.

Από τη μεριά του ο κ. Κουρέτας δήλωσε πως η επέκταση των γραμμών του ΜΕΤΡΟ μελετάται από τον ΟΑΣΑ στα πλαίσια μια ευρύτερης κυκλοφοριακή μελέτης, η οποία θα καθορίσει και το σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος.

Η Δημοτική Αρχή σημείωσε πως η κατασκευή Σταθμού Μετρό στο Χαϊδάρι πρέπει να είναι άμεσης προτεραιότητας, καθώς το Χαϊδάρι είναι ο μοναδικός Δήμος στην Δυτική Αθήνα χωρίς Μετρό, παρ’ ότι βρίσκονται , το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Δυτικής Αθήνας (το Αττικόν), 2 ψυχιατρικά νοσοκομεία και 2 στρατόπεδα, αλλά και χιλιάδες πολίτες που στερούνται καλής και σύγχρονης συγκοινωνίας.

Επίσης η Δημοτική Αρχή ξεκαθάρισε πως εάν χρειαστεί θα ενεργοποιήσει τον κόσμο της περιοχής ώστε να διεκδικήσει τη δημιουργία Σταθμού Μετρό στο Χαϊδάρι.

Παρόμοια Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Εδώ δεν έχουμε συγκοινωνία το 811 δεν περνάει συχνά αργεί πολύ να περάσει από τον σταθμό η κάνει 15 λεπτά η 25 η δεν το γράφει καθόλου στην τηλεματική

  2. Νομίζω ότι ήταν να περάσει απ εκεί και όχι αγια βαρβαρα, αλλά δεν ήθελαν να χάσουν την πλατειουλα τους..για ψαχτε το.. μετά ήθελαν το μετρό αγια βαρβαρα να ονομαστεί Χαϊδάρι..
    Περπατάτε και λίγο συντροφιά, κοντά εισαστε από Santa Barbara..ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button