ΔΗΜΟΤΙΚΑΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε επιφυλακή ενόψει “Ιανού” Δήμος και Περιφέρεια – Ενημέρωση Σελέκου

Σε ελέγχους και καθαρισμούς αγωγών ομβρίων υδάτων και ρεμάτων προχωρούν αυτές τις ώρες ο Δήμος χαϊδαρίου και η Περιφέρεια Αττικής.

Παράλληλα ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μιχάλης Σελέκος, σε επικοινωνία με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χαϊδαρίου, ενημερώθηκε για την προετοιμασία του Δήμου μπροστά στη κακοκαιρία “Ιανός” και ζήτησε να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα και να είναι σε πλήρη εγρήγορση όλος ο μηχανισμός του Δήμου, με ιδιαίτερη έμφαση στα σημεία της πόλης που συνήθως πλήττονται περισσότερο.

Δήμος Χαϊδαρίου: Ετοιμότητα στο Χαϊδάρι για την αυριανή κακοκαιρία

Συνεργεία του Δήμου Χαϊδαρίου πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη εργασίες ελέγχου και καθαρισμού σε φρεάτια ομβρίων υδάτων  και σε σημεία της πόλης όπου στο παρελθόν έχουν εκδηλωθεί πλημμυρικά φαινόμενα. Επίσης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια, έγινε απομάκρυνση φερτών υλικών από τάφρο στην περιοχή του ΨΝΑ.

Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής: «Εντατικοποιούνται οι αυτοψίες από τα τεχνικά συνεργεία της Περιφέρειας»

Στο πλαίσιο συνεχούς επίβλεψης των ρεμάτων του Δυτικού Τομέα Αθηνών, με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη διενεργούνται σήμερα εντατικοί έλεγχοι και αυτοψίες από τα τεχνικά κλιμάκια της Περιφέρειας, με αφορμή την πρόβλεψη για επικείμενη κακοκαιρία τις επόμενες ώρες και έκτακτα καιρικά φαινόμενα.

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη της Δυτικής Αθήνας, κ. Λεωτσάκου, πραγματοποιήθηκε αυτοψία σε επικίνδυνα σημεία των ρεμάτων και σε ζώνες υψηλής επικινδυνότητας, με στόχο την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων. Συγκεκριμένα, τεχνικά συνεργεία προχώρησαν σε εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης πιθανών προβλημάτων στα ρέματα Εσχατιάς, Πικροδάφνης και επί της οδού Κωστή Παλαμά, όπως και στα τεχνικά των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αχαίας, Ναυσικάς, Μυκάλης, Πετμεζά και Ναπολέοντος Ζέρβα του Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού, για την απομάκρυνση φερτών υλικών.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες και άμεση κινητοποίηση θωρακίζουμε τη Δυτική Αθήνα, με στόχο να προστατεύσουμε τη ζωή των κατοίκων και τις περιουσίες τους. Με συνέπεια και δέσμευση παραμένουμε άγρυπνοι στο πλευρό των πολιτών.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button