ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

“Βράζει το σκουπίδι”, κίνδυνος για φωτιά

 

Η κ. Νάντια Παξινού, που χρησιμοποιεί καθημερινά τον οδό Χαϊδαρίου – Σχιστού Κορυδαλλού, γράφει για την έλλειψη καθαριότητας στον δρόμο και τον κίνδυνο για φωτιά στο δάσος. Οι φωτογραφίες της είναι από τη διασταύρωση με την Ιερά Οδό.

Είχα επικοινωνήσει μαζί σας προ καιρού για το θέμα των σκουπιδιών στο Σχιστό. Από τότε μίλησα δύο φορές με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας και το μόνο που έκανε ήταν να στείλει έναν καθαριστή (!), για να καθαρίσει το σημείο που βρίσκεται μπροστά από την καγκελόπορτα εισόδου για το δάσος. Οι σακούλες με τα σκουπίδια βρίσκονται ακόμη εκεί…

Επειδή λοιπόν η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, επειδή είναι θέμα χρόνου να πάρει φωτιά το υπέροχο αυτό δάσος με τόσα σκουπίδια και τόσα αγριόχορτα και επειδή, τέλος πάντων, είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας να κυκλοφορούμε σε καθαρούς δρόμους, θα σας παρακαλούσα να κάνετε κάποια δημοσίευση για το θέμα αυτό. Προσωπικά είμαι δημότης Νικαίας και θεωρώ απαράδεκτο ένας φτωχός δήμος, όπως ο δικός μας, να είναι πλέον πεντακάθαρος, ενώ το Χαϊδάρι, που είναι σαφώς καλύτερη περιοχή, να βράζει στο σκουπίδι, αδιαφορώντας για τον μεγαλύτερο πνεύμονα της δυτικής Αττικής. Σας αποστέλλω και 2  φωτογραφίες που τράβηξα μέσα από το αυτοκίνητό μου. 

Με εκτίμηση, Νάντια Παξινού

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button