ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Τραυματίστηκα στο πεζοδρόμιο!”

Ο κ. Ηλίας Δαμιανός καταγγέλλει ότι τραυματίστηκε σε πεζοδρόμιο στο Χαϊδάρι (Δάσος) (εικονίζεται στην πρώτη φωτογραφία και είναι πραγματικά ακατάλληλο για βάδιση, ακόμη και από νέους ανθρώπους) και ζητάει από τον Δήμο να διορθώσει το πρόβλημα.

Η επιστολή του:
Στη γωνία Αφροδίτης και Αγ. Παρασκευής, στο Δάσος, το δεξί πεζοδρόμιο, ακριβώς στη γωνία, είναι άθλιο, απότομο, ανώμαλο, κατηφορικό και με πλάκες που γλιστρούν. Το ξέρω καλά, γιατί εγώ ο ίδιος γλίστρησα σ’ αυτό το σημείο, έπαθα σοβαρό διάστρεμμα και όπως πληροφορήθηκα έχουν πάθει και κατάγματα σ΄ εκείνο το σημείο. Μου είπαν να κάνω μήνυση στον Δήμο, δεν το έκανα. Το γνωστοποιώ όμως από δω με την ελπίδα πως ίσως βρεθεί κάποιο “ευήκοον ους” αρμοδίου και λυθεί το πρόβλημα. Είναι ακριβώς απέναντι από το ναό της Αγ. Παρασκευής, απ΄ όπου περνούν πολλοί ηλικιωμένοι που πάνε ή γυρίζουν από τον εκκλησιασμό τους. Ίδωμεν…

Φωτό 1

Έχει ενδιαφέρον όμως να δούμε την κατάσταση και των υπόλοιπων πεζοδρομίων στην ίδια πολυσύχναστη διασταύρωση, έξω από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Το πεζοδρόμιο της οδού Αφροδίτης, δεξιά όπως ανεβαίνει κανείς, είναι υπερβολικά στενό, σπασμένο και πάντα κατειλημμένο από αυτοκίνητα (φωτό 1). Το πεζοδρόμιο της οδού Αγίας Παρασκευής προς την εκκλησία (φωτό 2) προορίζεται για οτιδήποτε άλλο εκτός από πεζούς. Έχει μεγάλα πεύκα στη σειρά, που έχουν και ξεχωριστά το καθένα το τσιμεντένιο ρείθρο τους, ενώ πάντα βλέπει κανείς πάνω του παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

πεζοδρόμιο Χαϊδάρι
Φωτό 2

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Ποιος αισιοδοξεί ότι κάτι μπορεί να αλλάξει;

Παρόμοια Άρθρα

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button