ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Το Χαϊδάρι φώτισε όλη την Αθήνα – Η πόλη μας ξεχωρίζει ξανά!”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Η φωτισμένη από τον Δήμο Χαϊδαρίου «καρδιά στο Δάσος» ήταν ορατή από το μεγαλύτερο μέρος της Αθήνας, δημιουργώντας γιορτινή ατμόσφαιρα σε όλη την πρωτεύουσα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η πρωτοβουλία του Δήμου Χαϊδαρίου συγκέντρωσε την προσοχή των ΜΜΕ και αποτέλεσε σημείο αναφοράς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Το Χαϊδάρι φώτισε όλη την Αθήνα - Η πόλη μας ξεχωρίζει ξανά!" 3
Από αριστερά, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας, Ανδρέας Λεωτσάκος, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Βαγγέλης Ντηνιακός και ο Μάνος Πετούσης.

Στην απέναντι κορυφή του Προφήτη Ηλία, Χαϊδαριώτες κάθε ηλικίας απόλαυσαν το όμορφο θέαμα της φωτισμένης καρδιάς συνοδεία χορευτικής μουσικής και τραγουδιών από τους Δήμητρα Σταθοπούλου και Ανδρέα Λάφη (στο πιάνο ήταν ο Κωνσταντίνος Παγιάτης) και από το συγκρότημα Marianna and the Dizzy Breezes. Guest star της βραδιάς ήταν ο Μάρκος Σεφερλής. Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη της εκδήλωσης εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους τους καλλιτέχνες, οι οποίοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς. Κατά την εκδήλωση συγκεντρώθηκαν προσφορές για την ενίσχυση και τη στήριξη του Κ.Ε.Α./Α.μεΑ. Χαϊδαρίου.

Η πόλη μας ξεχωρίζει ξανά!

"Το Χαϊδάρι φώτισε όλη την Αθήνα - Η πόλη μας ξεχωρίζει ξανά!" 5"Το Χαϊδάρι φώτισε όλη την Αθήνα - Η πόλη μας ξεχωρίζει ξανά!" 7 "Το Χαϊδάρι φώτισε όλη την Αθήνα - Η πόλη μας ξεχωρίζει ξανά!" 9 "Το Χαϊδάρι φώτισε όλη την Αθήνα - Η πόλη μας ξεχωρίζει ξανά!" 11

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button