ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Όλοι μαζί για νίκη από την πρώτη Κυριακή”

Στην γεμάτη από κόσμο πλατεία του Δάσους, έγινε το βράδυ του Σαββάτου η συγκέντρωση του Βαγγέλη Ντηνιακού. 

Στο λόγο του ο υποψήφιος δήμαρχος ήταν για άλλη μια φορά αιχμηρός απέναντι στη σημερινή διοίκηση του Δήμου, υποστηρίζοντας ότι το Χαϊδάρι τα τελευταία πέντε χρόνια εγκαταλείφτηκε. “Οι Χαϊδαριώτες συναντούν παντού προβλήματα όπως στην καθαριότητα, στο πράσινο, στις συγκοινωνίες και σε όλους τους τομείς”, τόνισε.

Στη συνέχεια παρουσίασε τα βασικότερα στοιχεία του προγράμματος του συνδυασμού του. Επικεντρώθηκε στα ζητήματα της καθαριότητας, του φωτισμού, της ασφάλειας των πολιτών. Έκανε λόγο και για σημαντικά έργα που έχει η παράταξή του στα σχέδια της, όπως στο Σκαραμαγκά και στον αγώνα που θα δώσουν για να έρθει το ΜΕΤΡΟ στο Χαϊδάρι, αλλά και για την απόδοση των 66 στρεμμάτων του Στρατοπέδου στο Δήμο. Ζητήματα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής του δημότη, όπως είπε.

Τόνισε πως θα είναι μαχητικός σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα απέναντι στην κεντρική εξουσία. Υποσχέθηκε πως αν οι βουλευτές του Δυτικού Τομέα δεν λύνουν προβλήματα της πόλης μας, θα τον βρίσκουν συνεχώς απέναντι τους.

Κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους καλό αγώνα και νίκη από την πρώτη Κυριακή για το Χαϊδάρι Ξανά. «Για την επόμενη μέρα για το Χαϊδάρι μας, όλοι μαζί ενωμένοι», κατέληξε.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button