ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Λουκέτο” στο Icons – Αίθριο

Ανέστειλε τη λειτουργία του το κατάστημα ιδιοκτησίας του Δήμου Χαϊδαρίου που βρίσκεται στην πλατεία Αίθριο, στην Στρ. Καραϊσκάκη, μετά την αποστολή εξωδίκου στους ενοικιαστές από την πλευρά του Δήμου.

Για το θέμα αυτό το «Χαϊδάρι Σήμερα» απευθύνθηκε στον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Πάνο Μοσχονά, ζητώντας ενημέρωση. «Ζητήθηκε τις προηγούμενες μέρες από τους εκμεταλλευτές του να αποδώσουν το ακίνητο πίσω στο Δήμο. Ο λόγος ήταν κυρίως οι οφειλές μισθωμάτων. Στο άμεσο μέλλον θα υπάρξει νέα διακήρυξη για μίσθωση του. Οι διαδικασίες αυτές θα γίνουν περίπου σε τρεις μήνες. Θα το κινήσουμε το θέμα, διότι ως δημοτική αρχή θέλουμε να εισπράττουμε χρήματα από το συγκεκριμένο ακίνητο», μάς είπε ο κ. Μοσχονάς.

«Δεν τους αποβάλαμε. Το έκλεισαν μόνοι τους»

Για το ίδιο θέμα ρωτήσαμε τη Νομική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου. Η απάντηση που λάβαμε: «Δεν υπάρχει χειρότερη κατάσταση από το να ζητάς από τον μισθωτή την απόδοση του ακινήτου. Αν οι εκμεταλλευτές του θα συναινέσουν να το αποδώσουν χωρίς “ανταλλαγές πυρών”, θα το δείξει ο άμεσος χρόνος. Εμείς πάντως περιμένουμε να μας το αποδώσουν συναινετικά και χωρίς να χρειαστεί να δώσουμε μάχες στα δικαστήρια. Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο κατάστημα δεν λειτουργεί αυτή τη στιγμή, έχει να κάνει με δική τους επιλογή. Το ότι τους στείλαμε εξώδικο δεν σημαίνει ότι τους έχουμε αποβάλει. Οι ίδιοι το έκλεισαν».

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button