ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Ήμουν μέσα στην Τράπεζα Πειραιώς τη στιγμή της ληστείας” – Μαρτυρία

Την 1η Φεβρουαρίου έγινε ληστεία στην Τράπεζα Πειραιώς, στο Κέντρο Χαϊδαρίου. Πολίτης που βρισκόταν μέσα στην Τράπεζα περιγράφει στο “Χαϊδάρι Σήμερα” όσα αντιλήφθηκε. Εντυπωσιακή είναι η μαρτυρία του ότι περαστικός βρήκε στην οδό Κερασούντος χρήματα από τη ληστεία και τα παρέδωσε στην Τράπεζα! 

Μας είπε λοιπόν:

“Λίγο μετά τις 11.30 πμ βρισκόμουν με τη σύζυγό μου στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς για μια διαδικασία σε ένα από τα γραφεία. Η γυναίκα μου μου είπε “τι κάνει εδώ αυτός με το μαντήλι;”. Μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχαμε αντιληφθεί τίποτε περίεργο, όλα έγινα μέσα σε απόλυτη ησυχία. Οι πελάτες ήταν πολύ λίγοι εκείνη την ώρα. 

Ο άνθρωπος αυτός φορούσε μαντήλι στο πρόσωπο και κρατώντας από το μπράτσο την κάτωχρη ταμία προχωρούσε προς την πόρτα για να βγει έξω. Είχε πάρει ό,τι είχε το ταμείο.”

Ρωτήσαμε τον συμπολίτη αν είδε να κρατάει όπλο ο δράστης. “Λέχθηκε ότι απείλησε πως κρατάει χειροβομβίδα, αλλά εμείς δεν είδαμε τίποτε. Επίσης άκουσα εκείνη την ώρα ότι ήταν η δεύτερη παρόμοια ληστεία σε ένα μήνα”, μας απάντησε.

Συνεχίζει με μια -αν μη τι άλλο- εντυπωσιακή μαρτυρία: “Η Τράπεζα έκλεισε αμέσως και βγήκαμε όλοι έξω, αρκετά ταραγμένοι. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε ένας άνθρωπος που χτυπούσε το τζάμι για να του ανοίξουν. “Κλείσαμε”, του είπε ο διευθυντής. “Λεφτά δικά σας φέρνω”, του απάντησε! Όπως μάθαμε, τα είχε βρει στην οδό Κερασούντος!”

Άραγε, τα πέταξε ο ληστής μόλις αντιλήφθηκε την αστυνομία που έσπευσε εκεί; Του έπεσαν; Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε.

 ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Χαϊδάρι – Ληστεία στην Τράπεζα Πειραιώς

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button