ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Πυκνώνει το χιόνι αλλά προς το παρόν ανοιχτοί οι δρόμοι

Η ολοήμερη χιονόπτωση χαρίζει ωραίες εικόνες, αλλά προς το παρόν δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στην κυκλοφορία στην πόλη. Ωστόσο νέο μήνυμα εστάλη μέσω του 112 στους κατοίκους της Αττικής που κάνει λόγο για επικίνδυνες χιονοπτώσεις στις επόμενες ώρες και καλεί τους πολίτες να περιορίσουν δραστικά τις μετακινήσεις τους. Τις επόμενες ώρες αναμένονται πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και παγετός, αλλά και πυκνές χιονοπτώσεις.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου βρίσκεται σε επιφυλακή ενόψει μιας νύχτας που μπορεί να αποδειχτεί δύσκολη.

Στις 4.30 μμ. το χιόνι έχει αρχίσει να στρώνεται σε σημεία με χόρτα και βλάστηση, όπως και πάνω στα αυτοκίνητα. Λίγο μετά τις 5.00 μμ άρχισαν να ασπρίζουν και τα οδοστρώματα στο Δάσος.

Πυκνώνει το χιόνι αλλά προς το παρόν ανοιχτοί οι δρόμοι 1
Μάνης και Αφροδίτης, ώρα 5 μμ.

Ο δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός βρέθηκε νωρίτερα το μεσημέρι κοντά στις υπηρεσίες του Δήμου που βρίσκονται σε επιφυλακή και ενημερώθηκε για την κατάσταση στην πόλη και τις ετοιμασίες του μηχανισμού της Πολιτικής Προστασίας.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ενημερώνει ότι οι κάτοικοι μπορούν να προμηθευτούν αλάτι για την αποτροπή της δημιουργίας παγετού στα πεζοδρόμια. Η διανομή αλατιού πραγματοποιείται σήμερα Κυριακή 5/2 μέχρι τις 6 το απόγευμα, στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου (πλησίον της εισόδου του Στρατοπέδου Καραϊσκάκης Β’).

Σε επιφυλακή με περιπολίες βρίσκεται και το ΑΤ Χαϊδαρίου, για να διευκολύνει την κυκλοφορία και να επέμβει όπου χρειαστεί, ενώ με βάση τον κεντρικό σχεδιασμό έχει στείλει περιπολία και στην Αττική Οδό.

Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena ».

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button