Δάσος Χαϊδαρίου – Προβατίνα σε στιγμές δόξας και αυτή την Πέμπτη!
Καλά τα νέα για τους μυημένους στο πεντανόστιμο κρέας της προβατίνας καθώς η κάθε Πέμπτη πλέον στο “Παν σαι Τάκη” είναι αφιερωμένη σ΄ αυτό το ανώτερης νοστιμιάς κρέας.
Η μαεστρική διαδρομή από την επιλογή του καλού κρέατος με επώνυμο τόπο καταγωγής και μέχρι να φτάσει στο πιάτο είναι μεγάλη. Απαιτεί γνώση και αφοσίωση για να είναι πετυχημένη και να προσφέρει το επιθυμητό γευστικό αποτέλεσμα ασύγκριτης νοστιμιάς και αυτό στο “Παν σαι Τάκη” το γνωρίζουν καλά.
Στα κάρβουνα
Η προβατίνα, που είναι το θηλυκό πρόβατο 24 μηνών και άνω, με σωστή διαχείριση, αγάπη και μεράκι, γίνεται λουκούμι σε διάφορες εκδοχές και αποκτά την τιμητική της κάθε Πέμπτη στο “Παν σαι Τάκη” με μερακλίδικη σούβλα, ακαταμάχητα παϊδάκια στα κάρβουνα και ζουμερά μπιφτέκια προβατίνας!
Μαζί με τα ωραία ταβερνίστικα συνοδευτικά πιάτα του “Παν σαι Τάκη” και την παρεΐστικη ατμόσφαιρα αυτής της ψησταριάς, η εθιστική τσίκνα της προβατίνας σε προσκαλεί να την απολαύσεις την Πέμπτη στο κέντρο του Δάσους Χαϊδαρίου!
Το ραντεβού της Πέμπτης λέει προβατίνα γιατί όσοι ξέρουν, ξέρουν. Οι υπόλοιποι προκαλούνται να δοκιμάσουν!