ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Πρόγραμμα “Χαρτοφάγος” στα σχολεία του Χαϊδαρίου – Κάλιο αργά παρά ποτέ!

Από την παράταξη “Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου”

Αγαπητοί Χαϊδαριώτες, σχετικά με την υλοποίηση του Προγράμματος “Χαρτοφάγος” στα σχολεία και σε άλλα κτίρια του Δήμου που θα επιλεγούν, θυμίζουμε πως η Ανακύκλωση είναι μέρος του Προγράμματός μας. Στη σχετική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν μπορέσαμε να αναπτύξουμε την άποψή μας, γιατί αποχωρίσαμε νωρίτερα, όπως είχαμε προαναγγείλει, δεδομένης και της διαφωνίας μας με τον τρόπο που εξελισσόταν η “συζήτηση”.
Θέλουμε να θυμίσουμε στους Χαϊδαριώτες πως ήταν και είναι μέρος του Προγράμματος των “Πολιτών σε Δράση”, πως έχουμε κάνει εκδηλώσεις γι αυτό, πως το ψηφίσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο και πως πρωτοστατήσαμε στην διάδοση της ιδέας για τη χωριστή συλλογή του χαρτιού στα σχολεία, σε αντίθεση με την προηγούμενη δημοτική αρχή που το καταψήφισε και κατά συνέπεια δεν υλοποιήθηκε ποτέ.
Υπενθυμίζουμε στους συμπολίτες ότι σεβόμενοι τον θεσμό της απλής αναλογικής, είχαμε προαναγγείλει σε ανύποπτο χρόνο, πριν την έκβαση της εκλογικής μάχης, ότι οι Πολίτες σε δράση θα συμβάλλουν στις αναγκαίες συγκλήσεις με τις προτάσεις τους για την βελτίωση της καθημερινότητας του Χαιδαριώτη. Αυτό κάνουμε και στο συγκεκριμένο θέμα.
Σας καταθέτουμε δύο από τις σχετικές μας προτάσεις στο παρελθόν και φωτογραφικό υλικό από τις δράσεις μας και το σχετικό τμήμα από το πρόγραμμα μας .
Η επιτυχία τέτοιων δράσεων εξαρτάται από όλους μας .η Μείωση του Όγκου στην πηγή και η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ είναι ένας ” μαραθώνιος” που άργησε να αρχίσει, αλλά τώρα πρέπει να συμβάλλουμε όλοι γιατί μας αφορά όλους.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button