ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πολυνίκης σύλλογος η ΑΕ Χαϊδαρίου

 Α.Ε.Χαϊδαρίου – Υγρός Στίβος 

Με εξαιρετική επιτυχία η Α.Ε. Χαϊδαρίου διοργάνωσε το “20ό ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ” για τις Προαγωνιστικές κατηγορίες (9-12 ετών), καθώς και ημερίδα επίλεκτων (7-8 ετών) στις 27-28 Μαΐου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου. Στους αγώνες συμμετείχαν 27 Σύλλογοι και περίπου 500 αθλητές.

Η διοργάνωση έκλεισε με πολλά μετάλλια, ακόμα περισσότερα χαμόγελα & την Α.Ε. Χαϊδαρίου να στέφεται με το κύπελλο του ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!

Πολυνίκης σύλλογος η ΑΕ Χαϊδαρίου 3

Ευχαριστούμε θερμά που τίμησαν τους αγώνες μας με την παρουσία τους: Ο Δήμαρχος της πόλης μας κος Ε. Ντηνιακός, ο βουλευτής της ΝΔ κος Μ. Χρυσοχοΐδης, οι υποψήφιοι βουλευτές: κος Μπ. Καραθάνος, κος Δ. Βίτσας & κος Ηρ. Δρούλιας, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Απορριμμάτων κα. Μόρφη Σάββα, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Χαϊδαρίου κος Γ. Βελέντζας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Χαϊδαρίου κος Γ. Αργυρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κοιν. Υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου κος Φ. Θεοδωρακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχ. Υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου κος Β. Καρατζαφέρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χαϊδαρίου & επικεφαλής του συνδυασμού “Το Χαϊδάρι Ψηλά” κος Α. Θεοφίλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος – επικεφαλής του συνδυασμού “Λαϊκή Συσπείρωση” & πρώην Δήμαρχος του Δήμου Χαϊδαρίου Κ. Σελέκος Μ., ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού “Χαϊδάρι Ξανά” κος. Α. Μποζίκας, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Πολίτες σε Δράση” κος Β. Τσίτσος, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Τώρα είναι η ώρα για το Χαϊδάρι” κος Αρ. Πανόπουλος, το μέλος ΔΣ της Κ.Ο.Ε. και ταμίας της Παγκόσμιας Επιτροπής της Τεχνικής Κολύμβησης κος Ηλ. Ξιάρχος, ο Τεχνικός Σύμβουλος της Τεχνικής Κολύμβησης κος Α. Ξιάρχος, το μέλος της ΑΕΧ κος Γ. Κυριακόπουλος, η Διευθύντρια Αθλητισμού του Δήμου Χαϊδαρίου κα. Α. Χρυσικοπούλου & ο Προϊστάμενος του Δημοτικού Κολυμβητηρίου κος Γ. Παπακώστας.

Πολυνίκης σύλλογος η ΑΕ Χαϊδαρίου 5

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση, τους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς – εθελοντές της ΑΕΧ που συνέβαλαν στην υλοποίηση της διοργάνωσης αυτής, καθώς και τους υπαλλήλους του Δήμου Χαϊδαρίου για την πολύτιμη βοήθειά τους στο να διεξαχθούν με απόλυτα επιτυχία οι αγώνες μας. Επίσης ευχαριστούμε τους προπονητές και αθλητές όλων των Συλλόγων που τίμησαν τους αγώνες μας με την ξεχωριστή τους παρουσία, δίνοντας ραντεβού για το 21ο Κύπελλο Χαϊδαρίου!

Πολυνίκης σύλλογος η ΑΕ Χαϊδαρίου 7

Πολυνίκης σύλλογος η ΑΕ Χαϊδαρίου 9
Πολυνίκης σύλλογος η ΑΕ Χαϊδαρίου 11

Πολυνίκης σύλλογος η ΑΕ Χαϊδαρίου 13

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button