ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Πολιτική Προστασία και ασφάλεια προτεραιότητα στο Χαϊδάρι της επόμενης μέρας”

Ο Κωνσταντίνος Φράγκος, απόστρατος ανώτατος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, συντάσσεται στο πλευρό του Άρη Πανόπουλου.

Σε μία ακόμη ανακοίνωση υποψηφιότητας προέβη ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Άρης Πανόπουλος, ενημερώνοντας για την ένταξη του κ. Κωνσταντίνου Φράγκου στον συνδυασμό του, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Φράγκος, απόστρατος Ανώτατος Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος και πατέρας τριών παιδιών, θα βρίσκεται στο πλευρό του Άρη Πανόπουλου, ενός ανθρώπου που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «μπορεί να εμπνεύσει τους δημότες του Χαϊδαρίου», ενώ σημαντικό ρόλο στην απόφαση του αυτή διαδραμάτισε η προτεραιότητα που έθεσε ο κ. Πανόπουλος σχετικά με την ασφάλεια σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της πόλης.

Από την πλευρά του ο κ. Πανόπουλος σημείωσε πως «Η πολυετής και σημαντική εμπειρία του κ. Φράγκου στο Πυροσβεστικό Σώμα και ιδιαίτερα στη διαχείριση των θεμάτων Πολιτικής Προστασίας θα αποτελέσουν σημαντικό οδηγό στις προτεραιότητες που θέτουμε για το Χαϊδάρι της επόμενης ημέρας».

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button